Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Hamide Elveren olayı nedir?

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Hamide Elveren olayı araştırılmaya devam ediyor. 2020 yılında aniden şüpheli ölümü ile dikkatleri üzerine çeken Hamide Elveren'e ne oldu Didem Arslan Yılmaz tarafından araştırılıyor. İşte, Hamide Elveren hakkında detaylar...

Show TV’nin sevilen ve heyecanın dorukta olduğu Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme’de yaşanan son gelişmeler izleyenleri şaşırttı. Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme’de Haziran 2020’de Balıkesir Sındırgı’da şüpheli bir şekilde ölen Hamide Elveren’in ölümü araştırılmakta. Günlerdir gerçek yüzü araştırılan olayda, Hamide Elveren’in oğlu Savaş Elveren programa katılarak annesinin ölümüyle ilgili babası Süreyya Elveren ve onun sevgilisi Sema Metin’den şüphelendiğini açıklayarak stüdyoyu şaşırtmıştı.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Hamide Elveren olayı nedir?

Şüpheli Olayda İki Gözaltı

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme yayınların ardından Sındırgı Cumhuriyet Savcılığı harekete geçerek, 25 Mart tarihinde gece 02.30 sıralarında Balıkesir Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, Hamide Elveren’e karşı kötü muamele ve aile hukukundan doğan yükümlülüğün ihlali gerekçeleri ile Süreyya Elveren ve Sema Metin’i gözaltına alındı.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Hamide Elveren olayı nedir?

Hamide Elveren olayı nedir? Hamide Elveren’e ne oldu?

Hamide Elveren’in kocası ile yasak aşk yaşamakta olan Sema’nın İzmirli sevgilisi Volkan T.’nin iddiasına göre Sema ona, “Zehiri Hamide’ye Süreyya içirdi.” İddialarında bulunmuştu. Yanı sıra Hamide’nin elleri ve kollarının tutularak zorla zehir içirildiği de iddialar arasında yer almıştı.

Hamide Elveren’in şüpheli ölümüyle ilgili oğlu Savaş Elveren bu ölümden babası ve babasının aşk yaşadığı Sema Çetin’i şüpheli bulduğunu söylemişti.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Hamide Elveren olayı nedir? ile ilgili etiketler Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme hamide elveren ne oldu? olayı nedir son durum
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.