Diagne'nin olay çıkardığı maçta gol düellosu yaşandı

Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında VavaCars Fatih Karagümrük ile HangiKredi Ümraniyespor karşı karşıya geldi. Mbaye Diagne'nin penaltı vuruşu için Pirlo ile sözlü tartışma yaşadığı Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanan maçta Fatih Karagümrük, Ümraniyespor'u 4-2 mağlup etti ve yükselişini sürdürdü. İşte Fatih Karagümrük'ün sahasında Ümraniyespor'u 4-2 mağlup ettiği maçın detayları...

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Fatih Karagümrük ile Ümraniyespor kozlarını paylaştı. İki İstanbul ekibinin mücadelesini Fatih Karagümrük 4-2 kazandı. Fatih Karagümrük'te golleri 45+1. dakikada Lobjanidze, 45+6. dakikada Borini (P), 52. dakikada Borini (P) ve 75. dakikada Diagne kaydetti.

Diagne'nin olay çıkardığı maçta gol düellosu yaşandı

Ümraniyespor'da ise 36. dakikada Umut Nayir (P) ve 62. dakikada Kayode sahneye çıktı. Bu sonucun ardından Karagümrük 40 puana yükselirken, galibiyet hasreti 4 maça çıkan Ümraniyespor ise 23 puanda kaldı. Karagümrük, gelecek hafta Galatasaray'a konuk olacak. Ümraniyespor ise sahasında Beşiktaş'ı ağırlayacak.

Diagne'nin olay çıkardığı maçta gol düellosu yaşandı - Resim : 2

DIAGNE VE PIRLO TARTIŞTI

50. dakikada Karagümrük ikinci kez penaltı kazandı. Mbaye Diagne bu penaltıyı kullanmak istedi ancak teknik direktör Andrea Pirlo, penaltıyı tekrar Borini’nin kullanmasını işaret etti. Bunun üzerine Borini topu aldı ve 52. dakikada skoru 3-1’e getirdi. Diagne ise takım arkadaşlarıyla birlikte sevinmedi ve teknik direktörü Pirlo ile sözlü tartışmasına devam etti.

 

Diagne'nin olay çıkardığı maçta gol düellosu yaşandı ile ilgili etiketler Fatih Karagümrük Ümraniyespor Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.