Di Maria Galatasaray'a geldi mi? Son dakika transfer haberi

Spor Toto Süper Lig lideri Galatasaray devre arası transfer döneminde bombayı Di Maria ile patlatmaya hazırlanıyor. Sarı kırmızılı taraftarlar ise Arjantinli yıldız Di Maria için sosyal medya üzerinden çağrılarına devam ediyor.

Bu sezon bambaşka bir çehreye bürünen Galatasaray, şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürürken kadrosunu güçlendirmek adına hamleler yapmak içinde çaba harcıyor. Bu konuda her zaman sarı kırmızılı taraftarların mutluluğu için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Galatasaray CEO’su Erden Timur, transfer cambazı olarak lanse ediliyor.

Sezon başında Mauro Icardi transferini çok iyi hamleler ile tamamlayan Timur’un yeni hedefinde ise Angel Di Maria olduğu iddia edilmekte. Torino’da Juventus takımında top koşturan Arjantinli yıldız ile tanışan Timur’un oyuncudan şahsi numarasını bile istediği söylenmekte.

Di Maria Galatasaray

Juventus’ta yaşanan sıkıntılı dönemden Di Maria’yı çekip almak isteyen Galatasaray’ın oyuncunun transferi konusunda İtalyan kulübü ile kısa sürede masaya oturarak ayrıntıları konuşacak. 34 yaşındaki yıldız isim ile yapılan ilk temasların olumlu geçtiği ve devre arasında olmasa bile sezon sonunda mutlaka Di Maria’yı Galatasaray’a kazandırmak adına yoğun bir çabanın içerisine girileceği kaydedildi.

Di Maria Galatasaray'a geldi mi? Son dakika transfer haberi ile ilgili etiketler Angel Di Maria Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.