DGS 2020 geç başvuruları başladı mı - Ücreti ne kadar

DGS 2020 geç başvurusu merakla bekleniyordu. Ösym üzerinden DGS sınavına başvuru yapabilinecek. DGS geç başvuru ücretini ödeyen arkadaşlar sınava girmeye hak kazanıcak. DGS 2020 geç başvuruları başladı mı?

DGS başvuruları 17 Temmuz'da sona ermişti. Ösym bu yıl düzenlenecek olan DGS sınavı için geç başvuru tarihini açıkladı. DGS geç başvuru işlemi 3 Temmuz Cuma günü saat 23.59'a kadar yapılabilecek.

 Geç başvuru gününde yapılan başvurularda sınav ücreti, başvurunun yapıldığı gün ÖSYM’nin internetsayfasında e-İŞLEMLER’de yer alan “ÖDEMELER” alanından kredi kartı/banka kartı ile ödenecek. Bankalar üzerinden ödeme alınmayacak.

DGS geç başvuruları başladı peki ya 9 Ağustos'ta yapılcak olan bu sınavın sonuçları ÖSYM takvimine göre sınav sonuçları 9 Eylül 2020 tarihinde açıklanacak. DGS geç başvursunu tamamlayan öğrencilerin 3 Temmuz Cuma günü saat23.59'a kadar ücretlerini yatırması gerekiyor.

DGS BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ

DGS 2020 GEÇ BAŞVURU ÜCRETİ NE KADAR?

2020 DGS için yayımlanan başvuru kılavuzunda DGS geç başvuru sınav ücreti 195 TL olarak yer alıyor. Sınav yerlerini değiştirmek isteyen öğrenciler ÖSYM 'nin sitesinden başvuru süresi içinde (geç başvuru günü dâhil) saat 10.00 ' dan itibaren yapabilicek.

 

DGS 2020 geç başvuruları başladı mı - Ücreti ne kadar ile ilgili etiketler dgs eğitim haberleri
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.