Devlet Bahçeli'den Kılıçdaroğlu ve Özel'e tepki: Demirtaş'ı selamlamak PKK'yı selamlamaktır!

MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında Kılıçdaroğlu ve Özgür Özel'in kurultaydaki konuşmasına değinerek tepki gösterdi. "Demirtaş'ı selamlamak PKK'yı selamlamaktır!" diyen Bahçeli "CHP ve yönetimine diyorum ki; Selahattin Demirtaş teröristtir, bölücüdür. Osman Kavala Sorosçudur, casustur ve cezasını çekecektir." ifadelerini kullandı.

Son dakika haberi: Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. 

İşte Devlet Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar:

"Uçta yatıp ortada duranlar, suyu kesilk değirmen gibi boşa dönüp duranlar siyaset ve samimiyet iddiasında bulunamaz. Kabuk bağlamış yarayı deşerek siyaset yapılmaz.

Gönül kazanmak, gönüller almak istiyoruz. Bugün hepimizin öncelikli görevi dünyada yaşanan gelişmeleri kavramak, sorumlu ve sağduyulu teklifler getirmektir. Daha huzurlu, güvenli ve gelişmiş bir Türkiye önceliğimizdir. Cumhur İttifakı parlak bir geçmişle onurlu bir gelecek için çalışıyor.

MHP olarak stratejik hedeflerimizi belirledik. Hiçbir zaman çorak yere tohum ekmedik, gönül kenarına kuyu kazmadık. İlkelerimizden ödün vermedik, irademizden caymadık. Birileri gibi ülke sevdamızı bahis konusu yapmadık, siyasi mücadeleye bırakmadık, pazarlık malzemesi görecek kadar ufalmadık. Milletimizin uğruna varlığımızı adadık. Eski ile yeninin arasına sıkışıp kalmadık, fil dişi kulelerde milliyetçilik taslamadık, milletimizle iç içe olduk.

Biz bakacak yüze basmayız, bastığımız yüze de asla bakmayız. Terazisi çamurdan olanların dirhemi kumdandır. Nasıl ki bir topal pire bir gecede 7 yastık dolaşırsa siyasi devşirmeler de ara vermeksizin buradan oraya savrulup duracaklardır.

"CHP'DEKİ BAŞKANLIK SEÇİMİ GÜNDEMİMİZDE DEĞİL"

CHP'nin 38. kurultayında genel başkanlık yarışını kaybeden Kılıçdaroğlu'nun 'sırtımdaki hançerlerle seçime girdim' itirafı geçikmiş, miadı geçmiş bir itiraf, beyhude bir sızlanmadır. O hançer tutan ellerin yanına yöresine geldiğinde iyilik meleği olmadığını bilmesi gerekiyordu. CHP'deki genel başkanlık seçimi gündemimizde değil. Kurultay delegeleri kararını vermiş, bize de saygı duymak düşer.

 "DEMİRTAŞ'I SELAMLAMAK PKK'YI SELAMLAMAKTIR"

Üzüldüğüm konu Atatürk'ün kurduğu partinin kurultayında şehitlere rahmet dilemek yerine casuslara, teröristlere, iş birlikçilere, kiralık gazetecilere selam gönderilmesidir. Kalem selamdan, selam kelamdan önce gelir. Bir selam bin hatırdır. Selam Allah'ın selamıdır ancak teröriste selam veren sırtına ihanetin semerini vurmuş demektir.

Genel başkan adaylarının terörist Demirtaş'a selam göndermesi PKK'yı selamlamaktır, kanlı saldırıları selamlamak, bölücülüğü selamlamaktır. CHP'nin kurultayında Mustafa Kemal'in emanetleri yok sayılmıştır. Bu tiplerden millete hayır gelmez.

İkiyüzlü bir muhalefet anlayışı karşımızda. CHP'ye hakim olan siyasi akıl rehinli ve hacizlidir. Bunların ilişki ağları sancılı ve karanlıktır. Selahattin Demirtaş teröristtir, HEDEP bölücüdür. Osman Kavala Soros'çudur, casustur ve cezasını çekecektir.

Zillete düşürülecek bir ülkemiz yoktur. Çetelere, suç örgütlerine, emparyalistlerin güdümüne girmiş muhalefet partilerine tavizimiz yoktur.

GAZZE İÇİN KALICI BARIŞ ÇAĞRISI

Gazze havadan ve karadan abluka altında. Sivil kamplar bombalanmakta. Korkunç bir katliam genişleyip yaygınlaşmakta. Bu soykırım sonlanmazsa Orta Doğu her ihtimale açık olacaktır. Silahlar susmalı, ateşkes sağlanmalıdır. İsrail ve Filistin arasında kalıcı barış için yarın bile geç. Daha fazla çocuk hayattan koparılmamalı.

Sayın Cumhurbaşkanımızın sabırlı, gayretleri adımları mutlaka karşılık bulmalı, herkes tarafından desteklenmelidir. 5 Kasım gecesi Ankara'ya gelen ABD Dışişleri Bakanı'na Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı'nın simgesel mesajlarla birlikte İsrail zulmünü bir kez daha ifade etmesi bize göre son derece anlamlıdır.

Filistinlileri Mısır çölüne sürmek için zemin oluşturan, Tevrat'tan alıntılar yapıp soysuz bir savaşa gerekçe bulmaya çalışan cani zihniyetin insan ve inanç haklarını ihlal etmesi, hesabı sorulması gereken bir suçtur. Bu suçun bedeli inşallah bu dünyada ödetilecektir. Son din İslam'dır, dinin koruyucusu Allah'tır, galip olan da Allah'tır. İsrail terörüne karşı Türkiye'nin duruşu hamdolsun sağlamdır. 

MHP, Sayın Cumhurbaşkanımızın ve kabinesinin alacağı her türlü kararın yanındadır."

Devlet Bahçeli'den Kılıçdaroğlu ve Özel'e tepki: Demirtaş'ı selamlamak PKK'yı selamlamaktır! ile ilgili etiketler Devlet Bahçeli MHP
GÜNÜN VİDEOSU

Sahibinden kaçan kurbanlık hayvan çatıya çıktı! Çıktığı damdan düşen hayvan kameraya böyle yansıdı

Konya'nın Kadınhanı ilçesinde kurban kesimi için hazırlanan büyükbaş hayvan, sahibinin elinden kaçarak çatıya çıktı. Çıktığı damdan düşen hayvanın güçlükle yakalandığı anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.