Derrick Rose, New York Knicks'e geri döndü

Doğu Konferansı ekiplerinden New York Knicks, NBA tarihinin en özel isimlerinden biri olan Derrick Rose'u takasla kadrosuna kattı. 2011'de Chicago Bulls'ta sayı kralı olan ve MVP seçilen 32 yaşındaki guard, ağır sakatlıklar nedeniyle düşüşe geçen kariyerini 2. kez Knicks'te sürdürecek.

NBA'in mazisini arayan takımlarından New York Knicks, Derrick Rose'u kadrosuna kattı. Knicks'in 32 yaşındaki yıldız guard için Detroit Pistons'a Dennis Smith Jr. ve bu yılın 2. tur draft hakkını verdiği açıklandı. Rose, Knicks'te 4 numara giyecek.

Chicago Bulls formasıyla 2011'de NBA'in en değerli oyuncusu (MVP) ödülünü kazanan Rose, 3 kez de All-Star seçilmişti. Daha önce Knicks'te bir sezon görev yapan Rose, Cleveland Cavaliers ve Minnesota Timberwolves'ta oynadıktan sonra Pistons'a transfer olmuştu.

Kariyerinde 611 normal sezon maçına çıkan ABD'li oyun kurucu Rose, 18,7 sayı, 5,6 asist ve 3,4 ribaunt ortalamaları yakaladı.

NBA tarihinin belki de en iyi guardlarından biri olabilecekken üst üste 2 kez çapraz bağ sakatlığı yaşayan ve bir daha asla eskisi gibi olamayan Derrick Rose, hayranlarının içinde kapanmayan bir yaradır.

Derrick Rose, New York Knicks'e geri döndü ile ilgili etiketler NBA New York Knicks Derrick Rose
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.