Depreme haber sunarken yakalandı! Canlı yayında soğukkanlılığını korudu

Afganistan'da meydana gelen depreme bir sunucu depreme haber sunarken canlı yayında yakalandı. Sunucunun tavırları sosyal medyada gündem yarattı. Deprem anında arkasında büyük bir panikle kaçan insanlara ve kameranın kadrajının bozulmasına aldırış etmeyen sunucu büyük bir soğukkanlılıkla haberleri sunmaya devam etti.

6.5 büyüklüğündeki depreme stüdyoda haber sunarken canlı yayında yakalanan sunucu hareketleri ve soğuk kanlılığıyla sosyal medyada büyük ilgi gördü. Deprem anında kameranın kadrajının kayması, arkasındaki insanların panikle kaçması bile onun odağını bozamadı.

Depreme haber sunarken yakalandı! Canlı yayında soğukkanlılığını korudu

ANBEAN KAMERALARA YANSIDI!

Deprem anında stüdyoda bulunanlar büyük bir korkuyla kaçarken spiker depremi anbean yerinden bir dakika bile ayrılmadan anlatmaya devam etti. Sarsıntının etkisiyle kameranın kadrajı bile yerinden oynadı ancak spiker büyük bir soğukkanlılıkla görevini yapmaya devam etti.

Depreme haber sunarken yakalandı! Canlı yayında soğukkanlılığını korudu ile ilgili etiketler deprem Afganistan
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.