Deprem sonrası evini kontrol ettirmek isteyen Armağan Çağlayan olumsuz yanıt alınca isyan etti

Geçtiğimiz aylarda akciğer kanserine yakalandığını duyuran ve bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden 56 yaşındaki sunucu & yapımcı Armağan Çağlayan, Kahramanmaraş merkezli ve 11 ili etkileyen depremlerin ardından İstanbul'daki evini kontrol ettirmek istedi ancak istediği yanıtı alamadı. Evinin dayanıklılığını kontrol ettirmek isteyince defalarca kez olumsuz yanıt alan Armağan Çağlayan tepki gösterdi.

Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan merkezli olmak üzere 6 Şubat günü 7,7 ile 7,6 şiddetinde gerçekleşen depremler Türkiye'de büyük yıkıma yol açtı. Akciğer kanserine yakalanan ve bir süredir tedavi gören Armağan Çağlayan da İstanbul'da yaşadığı evin dayanıklılığını kontrol ettirmek istedi. Ancak Çağlayan olumsuz yanıt aldı.

EVİNİN DEPREME DAYANIKLILIĞINI KONTROL ETTİRMEK İÇİN BELEDİYEYE BAŞVURDU

Belediyeye başvuran ve "1999 depreminden sonra yapılan binalar sağlam, onları kontrol etmiyoruz" cevabını alan Çağlayan, isyanını Twitter'dan yapyığı paylaşımla dile getirdi.

armağan çağlayan

Armağan Çağlayan, deprem sonrası oturduğu evi kontrol ettirmek için belediyeye başvurdu. Depremlerin ardından İstanbul'da oturduğu evin depreme dayanıklı olup olmadığını öğrenmek isteyen Çağlayan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda belediyeye başvurduğunu ancak defalarca kez olumsuz cevap aldığını söyledi.

''HER SEFERİNDE AYNI YANITI ALDIM''

Yaşadığı duruma sitem eden Çağlayan, "Bir de şöyle bir şey var. İstanbul'da oturduğum evi kontrol ettirmek için defalarca belediyeye başvurdum. Her seferinde aynı yanıtı aldım: '1999 depreminden sonra yapılan binalar sağlam, onları kontrol etmiyoruz!' Ve kontrol ettirmeyi başaramadım" ifadelerini kullandı.

Belediyeden olumsuz yanıt alan Armağan Çağlayan isyan etti

 

 

 

Deprem sonrası evini kontrol ettirmek isteyen Armağan Çağlayan olumsuz yanıt alınca isyan etti ile ilgili etiketler Armağan Çağlayan deprem
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.