Deprem mi oldu? Elazığ'da deprem mi oldu? Kaç büyüklüğünde?

Deprem mi oldu? Gelen bir son dakika haberine göre Elazığ, Sivrice'de saat 11.45'te bir deprem meydana geldi. Depremin kaç büyüklüğünde olduğunu merakla arama motorlarından araştırılmaya devam ediliyor. Peki, Deprem mi oldu? Elazığ'da korkutan deprem! Detaylar haberimizde..

Deprem mi oldu? Gelen bir son dakika haberine göre Elazığ, Sivrice'de saat 11.45'te bir deprem meydana geldi. Depremin kaç büyüklüğünde olduğunu merakla arama motorlarından araştırılmaya devam ediliyor. Peki, Deprem mi oldu? Elazığ'da korkutan deprem! Detaylar haberimizde..

Son dakika haberi | Elazığda korkutan deprem Büyüklüğü...

DEPREM Mİ OLDU?

Gelen bir son dakika haberine göre; Elazığ'da 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 12.55 kilometre olarak ölçüldü.

Deprem mi oldu? Elazığ'da deprem mi oldu? Kaç büyüklüğünde? ile ilgili etiketler Elazığ deprem 30 Nisan deprem mi oldu elazığda deprem mi oldu kaç büyüklüğünde
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.