Deprem bölgesinde mide bulandıran olay! Enkaz altından aldıkları ziynet eşyalarıyla yakalandılar

Hatay'da polis ekipleri bir aracı durdurdu. Araç içerisindeki şahısların şüpheli hareketleri nedeniyle arama yapan ekipler, araçta, enkaz altından alındığı tahmin edilen ziynet eşyası, döviz, elektronik cihazlar ve cep telefonları ele geçirdi. Yapılan kimlik taramasında şahıslardan birinin komiser yardımcısı diğerinin ise bekçi olduğu öğrenildi. İki şüpheli gözaltına alındı.

Hatay'da komiser yardımcısının kullandığı aracı durduran polis ekipleri, gördüklerine inanamadı. Araçta yapılan aramalarda, enkaz altından alındığı tahmin edilen ziynet eşyası, döviz, elektronik cihazlar, cep telefonları çıktı.

Habertürk'ten Zafer Samancı'nın haberine göre geçen haftalarda bir emniyet müdürünün evinde deprem bölgesine gönderilen yardım kolilerinin ele geçirilmesinin ardından bu kez bir komiser yardımcısı ve bir bekçi enkaz altından çıkardıkları öne sürülen ziynet eşyası, döviz ve elektronik cihazlarla dolu çantayla yakalandı.

ÖZEL HAREKAT POLİSLERİ ARAÇTAN ŞÜPHELENDİ

Hatay’da görev yapan Tokat Özel Harekat Şube Müdürlüğü polisleri Emek Mahallesi 3317 Sokak'ta durumundan şüphelendikleri bir aracı durdurdu.

ŞÜPHELİ TAVIRLAR SERGİLEDİLER

Araçtaki Sakarya Emniyet Müdürlüğünde görevli H.G. ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde görevli S.Ö.’nün şüpheli tavırlar sergilemesi üzerine polis ekipleri araçta arama yaptı.

ZİYNET EŞYASI, DÖVİZ VE CEP TELEFONLARI BULUNDU

Yapılan aramada bagaj bölümünde içinde çok miktarda ziynet eşyası, döviz, cep telefonları ve elektronik cihazların bulunduğu çanta ele geçirildi.

İKİ ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Olay Yeri İnceleme ekiplerince muhafaza altına alınan malzemeler Asayiş Şube Müdürlüğüne teslim edildi. Gözaltına alınan komiser yardımcısı ve bekçi sağlık kontrolünün ardından ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Deprem bölgesinde mide bulandıran olay! Enkaz altından aldıkları ziynet eşyalarıyla yakalandılar ile ilgili etiketler Hatay Hırsızlık
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.