Denver Nuggets, NBA finalinde ilk maçı kazandı

NBA final serisi ilk maçında Denver Nuggets, konuk ettiği Miami Heat'i 104-93'lük skorla yenerek seride 1-0 öne geçti. Nuggets'ta Nikola Jokic 27 sayı, 14 asist ve 10 ribaund ile triple-double yaptı. Serinin ikinci maçı, 5 Haziran tarihinde TSİ 03.00'da yine Denver'ın ev sahipliğinde oynanacak.

Denver Nuggets ile Miami Heat'in mücadele ettiği NBA finalinde heyecan başladı. Ball Arena'da oynanan final serisi ilk maçında Denver Nuggets, Miami Heat'i 104-93'lük skorla mağlup etti ve seride 1-0 öne geçti.

Nuggets'ta 27 sayı, 14 asist ve 10 ribaund ile triple-double yapan Sırp pivot Nikola Jokic, galibiyetin mimarı oldu. Ev sahibinde Jamal Murray 26 sayı, 10 asist, Michael Porter Jr. da 14 sayı, 13 ribaund ile double-double performansa imza attı.

Denver Nuggets, NBA finalinde ilk maçı kazandı

Heat'te ise Bam Adebayo 26 sayı, 13 ribaund, 5 asist, Gabe Vincent 19 sayı, 5 asist, Haywood Highsmith de 18 sayıyla karşılaşmayı tamamladı. Konuk ekipte 32 saniye parkede kalan milli basketbolcu Ömer Faruk Yurtseven ise skor katkısı veremedi.

Denver Nuggets, NBA finalinde ilk maçı kazandı - Resim : 2

Denver Nuggets, NBA finalinde ilk maçı kazandı ile ilgili etiketler NBA Basketbol
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.