Denizbank'tan müşterilerine tam destek! Bir sözünüze, koşulsuz şartsız 300 TL kazanacaksınız!

Yeni bir kart kampanyası geliştirmiş olduğunu duyuran özel banka Denizbank, yalnızca mevcut müşterilerinin katılım sağlayabilecekleri kampanyasına ilişkin detayları paylaştı.

Ekonomik açıdan zorlu bir sene olarak değerlendirilen 2022 yılı, pek çok vatandaşın büyük bir geçim sıkıntısının içerisine düşmesine aracılık etti. 2021 yılının sonunda sinyaller veren bu zorlu ekonomik süreç, 2022 yılında giderek ağırlaştı. Etkisi artan çip krizi, yükselen hammadde fiyatları, tedarik alanlarında yaşanan büyük problemler, enflasyon artışı ve daha pek çok olumsuz faktör, vatandaşların aylık kazançlarını sıfırlama noktasına getirdi. Bu durum her ne kadar asgari ücrete yapılan zamlar ile iyileştirilmeye çalışılmış olsa da atılan adımlar alım gücünü arttırma konusunda yetersiz kaldı.

2022 yılının tamamlanması adına geri sayım devam ederken bütçelerini 2023 yılına hazırlamak isteyen birçok vatandaş, bankaların sene sonu kampanyalarını yakından takip etmeye başladı. Bu kapsamda sektörün ileri gelen isimlerinden olan ve sene bu başından bu yana hem mevcut müşterileri hem de potansiyel müşterileri için birbirinden avantajlı kampanyalar geliştiren Denizbank, yeni bir kart kampanyası daha düzenlediğini duyurdu. Banka, mevcut müşterilerini ilgilendiren kampanyasına ilişkin detayları kamuoyu ile paylaştı.

DENİZBANK SÖZÜNÜZE BONUS KAMPANYASI ARALIK 2022

Denizbank'tan müşterilerine tam destek! Bir sözünüze, koşulsuz şartsız 300 TL kazanacaksınız!

Resmi internet sitesi üzerinden yeni bir duyuru yayınlayan Denizbank, mevcut kart kullanıcısı müşterilerine Bonus hediyesi verileceğini bildirdi. Kullandıkları kredi kartları için 12 ay boyunca harcama sözü veren tüm müşterilerinin kampanyadan yararlanabileceğini ifade eden Denizbank, kampanya kapsamında tanımlanacak olan azami Bonus hediyesinin 300 TL değerinde olduğunu belirtti.

DENİZBANK’IN SÖZÜNÜZE BONUS KAMPANYASININ BAŞVURU DETAYLARI

Kampanyanın 2023 yılının aralık ayına kadar geçerli olduğunu belirten Denizbank, mevcut kart kullanıcısı müşterilerinin Denizbank Mobil uygulamasını veya Denizbank internet bankacılığı bilgilerini kullanarak kampanyaya başvuru yapabileceklerini ifade etti.

Banka, kampanyadan yararlanmak isteyen ancak henüz Denizbank müşterisi olmayan tüketicilerin de bankanın herhangi bir iletişim kanalı üzerinden müşteri olma sürecini tamamlamaları durumunda mobil uygulama veya internet bankacılığı üzerinden başvuru yapabileceklerini ve 300 TL’ye kadar Bonus hediyesi kazanabileceklerini belirtti.

Denizbank'tan müşterilerine tam destek! Bir sözünüze, koşulsuz şartsız 300 TL kazanacaksınız! ile ilgili etiketler Denizbank Kampanya
GÜNÜN VİDEOSU

Erdal Beşikçioğlu'nun Melek Mosso konserindeki dansı dikkat çekti

Ankara Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, gençlik festivali düzenledi. Beşikçioğlu'nun Melek Mosso konserindeki dansı dikkat çekti.