Deniz Seki: Mide küçültme değil, mide by-pass'ı olabilirim. Peki nedir bu mide by pass'ı ?

Bir AVM'de görüntülenen Deniz Seki, aldığı kiloları vermek için mide küçültme operasyonu yaptıracağı ile ilgili iddialara cevap verdi.

Deniz Seki, yaşadığı kötü günlerin yaralarını konserlerine ara vermeden devam ederek sarmaya çalışıyor.

Nişanlısı Faruk Salman'dan ayrılan ünlü şarkıcı, “Aşka olan inancınız halen devam ediyor mu?” sorusuna, “Biz sanatçılar tabii ki de aşka olan inancımızı kaybetmiyoruz. Eğer kaybedersek, o şarkıları nasıl yazabilir ve nasıl duygu yükleyerek söyleyebiliriz?" cevabını verdi. Ünlü şarkıcı, bir soru üzerine “Yeniden aşık olmamam için hiçbir neden yok” dedi.

Deniz Seki, aldığı kiloları vermek için mide küçültme operasyonu yaptıracağı ile ilgili haberleri de yanıtladı. Sezen Aksu’nun kendisine aldığı kiloları önemsememesi gerektiğini, dünyaya baktığın zaman en güçlü seslerin kilolu sanatçılarda var olduğunu söylediğini vurgulayan Seki, “Mide küçültme değil ama mide by-pass’ı olmayı düşünüyorum” dedi.

BAĞIRSAĞI DA ALINACAK

Deniz Seki, 3 buçuk yıl tutuklu kaldığı Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi’nden olduktan sonra fazla kilolarından kurtulmak için by-pass yaptırmaya karar verdi. Operasyona karar verilirse midesini küçültecek olan sanatçının ince bağırsağının da mideye yakın kısmından 1 metre alınacak.

seki1

KORKULARIM VAR’

Operasyon için düğmeye basan sanatçı, dün sabah Taksim Acıbadem Hastanesi’ne giderek testlere başladı. Dört saat süren tahlillerin ardından çıkışta soruları yanıtlayan şarkıcı, ‘Bir takım tahliller yaptırdım. Mide by-pass’ı olacağım. Sıkıntılı ve meşakkatli bir ameliyat olduğu için korkularım var. Tahlillerin sonucuna göre karar vereceğim’ dedi

MİDE BY-PASS’I NEDİR?

Şişmanlık cerrahisinde “mide by-pass’ı” yöntemlerinden bahsettiğimizde ise; midenin küçültülmesine ek olarak; ince bağırsağın en az 1 metrelik en üstteki (mideye yakın) kısmının cerrahi yöntemle atlanarak devre dışı bırakılması söz konusudur. Bu sayede mide küçültmenin gıda alınımını kısıtlayıcı etkisine ek olarak, alınan gıdaların emiliminde de azalma sağlanır ve bu; daha da fazla kilo verdirici bir etki yaratır. Ayrıca; atlanarak devre dışı bırakılan ince bağırsak bazı hormonal etkiler yaratarak tip II şeker hastalığının tedavisine de ek ve “artı” bir fayda sağlayabilmektedir.

seki2

Deniz Seki: Mide küçültme değil, mide by-pass'ı olabilirim. Peki nedir bu mide by pass'ı ? ile ilgili etiketler Ameliyat denizseki midebypass faruksalman
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.