Deniz Kuvvetleri gücüne güç katacak! ASELSAN'ın 3 yeni ürünü ilk kez envantere giriyor

TEKNOFEST İzmir kapsamında özgün mühendisliğin gücüyle geliştirilen yerli sistemler sergilendi. ASELSAN Genel Müdürü Ahmet Akyol, "Deniz Kuvvetlerinin gücüne güç katacak 3 ürünü bu yıl envantere kazandırıyoruz" dedi. İşte detaylar...

TEKNOFEST İzmir kapsamında özgün mühendisliğin gücüyle geliştirilen yerli sistemleri sergilendi.

Deniz Kuvvetleri gücüne güç katacak! ASELSAN'ın 3 yeni ürünü ilk kez envantere giriyor

ASELSAN Genel Müdürü Ahmet Akyol, Preveze Deniz Zaferi'nin yıl dönümü dolayısıyla deniz şehitlerini rahmetle andı.

Son dönemde Deniz Kuvvetlerinin platformları için yeni ürünler üzerinde çalıştıklarını anlatan Akyol, Açık Deniz Karakol Gemisi ve MİLGEM projesinin devamında kullanılmak üzere bu yıl 3 ürün geliştirdiklerini söyledi.

GÖKDENİZ Yakın Hava Savunma Sistemi'nin geçen günlerde MİLGEM 5. gemiye entegre edildiğini bildiren Akyol, 3 ülkeyle de şu ana kadar ihracat sözleşmesi imzaladıklarını belirtti. Akyol, GÖKDENİZ ile yakın mesafede hava ve su üstü hedeflerini parçacıklı mühimmatla etkisiz hale getiren bir sistemi, radarı, elektro-optiği, atış kontrol algoritmaları ve akıllı mühimmatlarıyla milli olarak Deniz Kuvvetlerine kazandırdıklarını kaydetti.

Deniz Kuvvetleri gücüne güç katacak! ASELSAN'ın 3 yeni ürünü ilk kez envantere giriyor ile ilgili etiketler ekonomi ASELSAN TEKNOFEST
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.