Deniz Cem kimdir? 'Tamam Tamam' şarkı sözleri!

Ünlü Şarkıcı Deniz Cem, 'Tamam Tamam' şarkısı ile, Ülke genelinde popüler olan TikTok uygulamasında 200 milyonun üzerinde izlemeye ulaştı. Kullanıcılar ve fonemenler 'Tamam Tamam'' şarkısı ile birçok video çekti. Çoğu kişi ''Tamam Tamam' şarkısının sözlerini ve Deniz Cem'in kim olduğunu merakla araştırmaya devam ediyor. Peki, Deniz Cem kimdir? Tamam Tamam' şarkı sözleri! Detaylar haberimizde...

Müzik dünyasında ki başarıları ile bilinen ünlü şarkıcı Deniz Cem, 2015 yılında yayınlanan hüzünlü şarkısı “Pamuk ipliği” ve 2016’da yayınlanan “Git Dedim Olmadı” adlı şarkısıyla gündeme gelmişti. Uzun bir aradan sonra  “Tamam Tamam” adlı şarkısını DMC Müzik etiketiyle yayınlanan şarkıcı kısa sürede dinlenme rekorlarına ulaştı. Ülke genelinde popüler olan ve 30 milyon kullanıcıya ulaşan ''Tik Tok'' isimli uygulamada 200 milyon üzerinde izlemeye ulaşan şarkıya ülke ve dünya gelinde birçok fenomen ve şarkıcı video çekti. Dünya çapında toplamda 190.000 adet video bulunmaktadır. Peki, Deniz Cem kimdir? Tamam Tamam' şarkı sözleri! Detaylar haberimizde...

Deniz Cem kimdir? 'Tamam Tamam' şarkı sözleri!

DENİZ CEM KİMDİR?

Müjdat Gezen Sanat Merkezi Şan bölümünde müzik eğitimini tamamlayan Deniz Cem, 2006 – 2011 Yılları arasında birçok uluslararası şarkı yarışmasında Türkiye’yi temsil etti ve birbirinden değerli ödüller kazandı. Müzik kariyerinin yanı sıra eğitimini de ihmal etmeyen Deniz Cem, İstanbul Üniversitesi Biomedikal Teknolojileri ve Kocaeli üniversitesi Jeofizik Mühendisliği fakültesi mezunu.

 

 Yurt dışı konserlerine hala devam eden ve sahnede Türkçe, İngilizce, İspanyolca ve Farsça şarkılar söyleyen Deniz Cem yakında Türkiye’de de sevenleriyle sahnede bol bol buluşmayı planlıyor. 

 

 

 
Deniz Cem kimdir? 'Tamam Tamam' şarkı sözleri! ile ilgili etiketler TikTok 2020 Şarkıcı Fenomen deniz cem tamam tamam
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.