Deniz çekildi, ışıklar belirdi! Hatay depremi sırasında İsrail Mısır ve Suriye'den şaşırtan görüntüler

Dün akşam saatlerinde Hatay'da meydana gelen depremler dünyanın çeşitli ülkelerinde de hissedildi. Lübnan, Ürdün, Irak, Suriye, Mısır gibi ülkelerde şiddetli hissedilen depremler sırasında sırasında İsrail, Suriye ve Mısır'da beliren ışık hüzmeleri dikkat çekti. Öte yandan İsrail'de de Akka kentinde denizin 25-30 metre civarında çekildiği görüldü. İşte detaylar...

Türkiye Kahramanmaraş depremlerinin yaralarını sarmaya çalışırken,Türkiye dün gece de 20.04'te ve 20.07'de Hatay'da meydana gelen depremlerle sarsıldı. 6.4 ve 5.8 büyüklüğündeki şiddetli depremlerde 3 vatandaşımız hayatını kaybederken, depremin Lübnan, Ürdün, Irak, Suriye, Mısır gibi ülkelerden de hissedildiği bildirildi. Öte yandan deprem esnasında bazı ülkelerde dikkat çeken olaylar meydana geldi.

Deniz çekildi, ışıklar belirdi! Hatay depremi sırasında İsrail Mısır ve Suriye'den şaşırtan görüntüler

İSRAİL'DE DENİZ ÇEKİLDİ

Hatay'da meydana gelen depremler esnasında depremin hissedildiği ülkelerden biri olan İsrail'de denizdeki görüntüler dikkat çekti. İsrail'in Akka kentinde denizin 25-30 metre civarında çekildiği görüldü. Suyun çekilmesiyle birlikte kıyıya yakın taşlar gözle görülür hale geldi.

SURİYE VE MISIR'DA GÖKYÜZÜNDE IŞIKLAR BELİRDİ

Deprem anında ilginç görüntüler Mısır ve Suriye'de de yaşandı. Hatay depreminin yaşandığı esnada Suriye'nin Lazkiye kentinde havada ışıklar görüldü. Aynı anlarda Mısır'ın İskenderiye kentinde de benzer görüntüler yaşandı. Gecenin karanlığı çıkan ışıklarla aydınlandı.

 
Deniz çekildi, ışıklar belirdi! Hatay depremi sırasında İsrail Mısır ve Suriye'den şaşırtan görüntüler ile ilgili etiketler deprem Kahramanmaraş Hatay Suriye Mısır İsrail
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.