Deniz Badrutt kimdir?

Deniz Badrutt kimdir, neden intihar etti? Ali Koç'un yakın arkadaşı Deniz Badrutt intihar etti. Badrutt'un, geçen hafta evinin balkonundan atlayarak intihar ettiğini belirtti. İstanbul'da defnedileceğini de belirten Cankurt, Ali Koç'un, Badrutt'un cenazesini Miami'den getirmekle ve defin işlemleriyle uğraşmakta olduğunu da ifade etti. Peki, Deniz Badrutt kimdir, kaç yaşında, neden intihar etti? Detaylar haberimizde...

Deniz Badrutt vatandaşlarımız tarafından merak ediliyor. İntiharın sebebi belli değil. Badrutt'un, eşiyle son zamanlarda sorunlar yaşıyor. Ali Koç'un yakın arkadaşı olan 50 yaşındaki Deniz Badrutt, Miami'deki evinin balkonundan atlayarak hayatına son verdi. Deniz Badrutt kimdir, sorusu internet üzerinden araştırmaya devam ediliyor. Peki, Deniz Badrutt kimdir, kaç yaşında, neden intihar etti? Detaylar haberimizde...

deniz_badrutt_kimdir_kac_yasnda_neden_intihar_ettis

DENİZ BADRUTT KİMDİR?

Deniz Badrutt 50 yaşındaydı. Kışın Miami'de, yazın da St. Tropez'de yaşıyordu. 16 yaşında bir oğlu var.

DENİZ BADRUTT NEDEN İNTİHAR ETTİ?

Sabah'tan Bülent Cankurt'un yazısına göre Deniz Badrutt, geçen hafta Miami'deki evinin balkonundan atlayarak intihar etti. Deniz Badrutt'un cenazesi Türkiye'ye getirilip İstanbul'da defnedilecek.

Yıllar önce St. Moritz'deki ünlü Badrutt Palace Hotel'in sahibi Johannes Badrutt ile evlenip İsviçre'ye gelin giden sosyetenin ünlü ismi Deniz Badrutt ile ilgili maalesef üzücü bir haberim var. Dünya jet-set'inden pek çok ünlü isim ile dost olan Deniz Badrutt, geçen hafta Miami Lincoln Caddesi'ndeki evinin balkonundan atlayıp intihar etmiş!

erdeniz_badrutt_kimdir_kac_yasnda_neden_intihar_etti

Badrutt çifti, uzun bir süre önce St. Moritz'deki otelleri Badrutt Palace'ı satıp Miami'ye taşınmıştı. Kışı Miami'de, yaz aylarını da St. Tropez'de geçiren çiftin yakın zamana kadar mutlu bir hayatı vardı. Fakat son zamanlarda, 16 yaşında bir oğulları da olan çiftin evliliğinin kötü gittiğini ve hatta eşinin Deniz Hanım'a boşanma davası açtığını duymuştum. Sebebi bu mudur bilmiyorum ama Deniz Hanım, geçen hafta salı günü canına kıymış. Yaşasaydı, pazar günü 51'inci doğum gününü kutlayacak olan Deniz Hanım, İstanbul'da defnedilecek.

deniz_badrutt_kimdir_kac_yasnda_neden_intihar_ettisfeaf

ALİ KOÇ KİMDİR?

Ali Yıldırım Koç, 2 Nisan 1967 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Annesi Çiğdem (Simavi) ve babası Rahmi Koç'un en küçük oğludur. Ömer Koç, Mustafa Koç adında abileri vardır. Londra'da Harrow School'dan mezun oldu. Rice Üniversitesi'nden diplomasını aldı. Harvard Üniversitesi'nde yüksek lisans yaptı. ABD'de çeşitli kuruluşlarda çalıştı ve Koç Holding A.Ş. yönetim kurulu üyesi kurumsal iletişim ve bilgi grubu başkanı oldu.

Koç, 2009 yılından bu yana Tüpraş Yönetim Kurulu Üyesi'dir. Fenerbahçe Spor Kulübü'nde İki dönem yöneticilik yaptı. Ali Koç, 21 Ekim 2005 tarihinde Nevbahar Demirağ ile evlendi. Sadberk Leyla Koç (d.2006) ve Kerim Rahmi Koç (d.2008) adında bir kızı bir oğlu vardır.

ALİ KOÇ’UN EŞİ NEVBAHAR DEMİRAĞ KİMDİR?

43 yaşındaki Demirağ’ın annesi 1970 yılının Türkiye Güzellik Kraliçesi Afet Tuğbay, babası AND Film’in patronu Turgut Demirağ. Nevbahar Demirağ ilkokuldan üniversiteye kadar, tüm eğitimini Amerika’da yaptı. Üniversiteyi bitirdikten sonra da Türkiye’ye dönmeyip, Los Angeles’ta yaşamına devam etti. Nevbahar Koç, sanatın her türüyle yakından ilgilenen bir isim. Özellikle önemli resim sergilerini kaçırmıyor. KÜSAV’ın (Kültür Sanat Varlıklarını Koruma ve Tanıtma Vakfı) başkanı olan kayınvalidesi Çiğdem Simavi’nin açtığı sergilerin de gediklisi. Spora büyük ilgisi olan Nevbahar Demirağ Koç, tenis oynamayı, yüzmeyi ve uzun yürüyüşler yapmayı çok seviyor.

Deniz Badrutt kimdir? ile ilgili etiketler deniz badrutt kimdir kaç yaşında neden intihar etti
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.