Deniz Akkaya'dan sıra dışı format!

Bir süredir ekranlardan uzak olan eski manken Deniz Akkaya Lifetime TV'de yeni bir programa başlayacak. Elimin Lezzeti isimli programda Akkaya, sıra dışı bir formata imza atacak.

Bir süredir ekranlardan uzak kalan Deniz Akkaya, Lifetime TV'de yayınlanacak olan 'Elimin Lezzeti' adlı programla dönüyor.

17 AYRI ÜLKEDE YAYINLANIYOR

Dünyanın birçok ülkesinde yayınlanmakta olan Blind Test (Elimin Lezzeti) Yunanistan, İsveç ve Rusya gibi ülkelerde yüksek izlenme oranlarıyla dikkat çekerken 17 ayrı ülkede yayınlanıyor. Hafta içi her gün yayınlanacak olan yarışmada, yarışmacılara paylaşımlı bir mutfakta 2 saat süre ile pişirebilecekleri bir yemek tarifi ve malzemelerin verildiği programın can alıcı noktası ise puanlaması.

DENİZ SUNACAK

Yarışmacılar yapılan her bir yemeği gözleri kapalı tadacaklar. Kimin pişirdiğini bilmeden verecekleri oy doğrultusunda belki de kendi yemeklerine en düşük puanı verecekler! Puanlama tamamlandığında göz bağları açılacak ve gerçeklerle yüzleşecekler.

deniz-akkaya-dan-sira-disi-format-gozlerini-10659510_2279_m

deniz-akkaya-dan-sira-disi-format-gozlerini-10659510_3630_m

Deniz Akkaya'dan sıra dışı format! ile ilgili etiketler Deniz Akkaya proğram lifetime elimin lezzeti
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.