Deniz Akkaya'nın Nurettin Yıldız isyanı!

Verdiği skandal fetvalarla sık sık gündeme gelen ilahiyatçı Nurettin Yıldız'a bir tepki de eski manken Deniz Akkaya'dan geldi. Akkaya, sosyal medya hesabından "Yeter artık biri şu adamı sustursun." diyerek Yıldız'a ateş püskürdü.

"Altı yaşındaki kızlar evlenebilir", "Kız çocukları 7-8 yaşından itibaren tesettür şekli almalı", "3 yaşında kız çocukları amcalarının yanına külotla çıkmamalı", "Kız çocukları cehennem kadar risktir", "Çalışan kadın fuhuşa hazırlık yapan sürece destek oluyor" "Kadınlar kocasından dayak yediğine şükretmeli" gibi fetvaların sahibi Nurettin Yıldız'a bir tepki de ünlü manken Deniz Akkaya'dan geldi.

"YETER ARTIK"

Manken ve sunucu Deniz Akkaya, kişisel Instagram hesabından, Yıldız'ın kadınlar hakkındaki bir videosunu paylaşarak, "Yeter artık bu adamı biri susturmalı" diye yazdı.

Akkaya, tepkisini dile getirirken, şu ifadeleri kullandı: "Paylaştım bu insan düşmanını defalarca kez ama yeter! Artık bu adama biri dur desin! Bu adamın pervasız söylemleri bu ülkeyi korkunç bir imaja ve kara deliğe sürüklüyor! Yabancı sitelerde altyazı ile yayınlanıyor, bu adamın ketçap şehvet uyandırır, yorgana hallenmeyin abuklukları! Rezil rüsva oluyoruz ayrı, ama ben bir Türk kadını olarak diyorum ki, bu bir suçtur! Kadına şiddete davettir! Yeter artık bu adamı biri susturmalı"

İşte Deniz Akkaya'nın o paylaşımı:

deniz-akkaya-kocasindan-dayak-yiyen-kadinlar-10622509_1501_m

Deniz Akkaya'nın Nurettin Yıldız isyanı! ile ilgili etiketler Nurettin Yıldız Deniz Akkaya
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.