Demokrat Parti Genel Başkanı Uysal'ın ev sahibi 'ev sahibi' şoku yaşadı: Evi boşaltmak zorunda kaldı

Demokrat Parti Genel Başkanı Gülten'in Uysal 'ev sahibi' şoku yaşadı. Uysal, ev sahibinin "Afganistan'dan akrabalarım gelecek, ev bizim aileye lazım” demesi üzerine evi boşaltmak zorunda kaldı.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın ev sahibinin kendisini evden çıkardığı ortaya çıktı. Uysal, Afgan ev sahibinin “Afganistan'dan akrabalarım gelecek, ev bizim aileye lazım” demesi üzerine evi boşaltmak zorunda kaldı.

Uysal'ın büyük kızı Berrin, geçen yıl İstanbul'da Anadolu Lisesi'ni kazanınca annesi Hatice Uysal ile birlikte İstanbul'a taşındı ve Zeytinburnu'nda bir ev kiraladılar. Uysal, Afgan uyruklu ev sahibi ile TÜİK'in yıllık ortalama kira artışları konusunda anlaşmıştı. Ancak hükümetin bu yıl kiralara yüzde 25'den fazla zam yapılamayacağı kararının ardından ev sahibinin tutumu değişti.

"AFGANİSTAN'DAN AKRABALARIM GELECEK"

Sözcü'den Cem Yıldırım'ın haberine göre yüzde 25 zammı az bulan ev sahibi Uysal'ın evden çıkmasını istedi. “Afganistan'dan akrabalarım gelecek, ev bizim aileye lazım” dedi. DP lideri Uysal, bu gerekçeyi inandırıcı bulmasa da itiraz etmedi, aynı sitede başka bir kiralık daire tuttu.

"TAHLİYE İSTEDİ, BİZ DE TAŞINIYORUZ"

Uysal yaptığı açıklamada “Konut sorunu herkesin başında bir dert. Bizim ev sahibi de ‘Almanya'dan oğlum gelecek' misali Afganistan'dan akrabalarının geleceğini söyleyip tahliye istedi, biz de taşınıyoruz'' dedi.

Demokrat Parti Genel Başkanı Uysal'ın ev sahibi 'ev sahibi' şoku yaşadı: Evi boşaltmak zorunda kaldı ile ilgili etiketler ev sahibi tahliye gültekin uysal Demokrat Parti
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.