DEM'li Ömer Faruk Gergerlioğlu Çağlayan Adliyesi önünde öldürülen teröristleri böyle savunmuştu

Çağlayan Adliyesi’ndeki terör saldırısı sonrası öldürülen DHKP-C'li teröristlerin kimliğinin belli olmasıyla DEM Parti'li Gergerlioğlu ile ilgili skandal bir detay da ortaya çıktı. Gergerlioğlu'nun polislere ateş açan ve çıkan çatışmada etkisiz hale getirilen DHKP/C’li teröristlerden Pınar Birkoç için Meclis'te basın toplantısı düzenlemişti.

Çağlayan Adliyesi’ne saldırı düzenleyen 2 DHKP/C’li terörist Emrah Yayla ve Pınar Birkoç etkisiz hale getirildi. Olayda aralarında polislerinde bulunduğu 6 kişi yaralandı.

GERGERLİOĞLU TERÖRİSTLERİ BÖYLE SAVUNMUŞTU

DHKP/C'li teröristlerin kimliğinin belli olmasıyla birlikte DEM Parti Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu’nun daha önce teröristlerden olan Pınar Birkoç için basın toplantısı düzenlediği ortaya çıktı.

Gergerlioğlu’nun toplantıda, “Bize daha önceden de başvuran Düzce hapishanesinden Pınar Birkoç, 2. kez Covid olmuş. Bakın kaç kez olacaklar ve kaç kez risk altında kalacaklar? 10 binlerce mahpusu boş gerekçelerle yargılayanların bunun hesabını vermesi lazım. Daha kaç kez sağlıksız şartlarda karantinada beklesin bu insanlar?” demişti.

DEM'li Ömer Faruk Gergerlioğlu Çağlayan Adliyesi önünde öldürülen teröristleri böyle savunmuştu ile ilgili etiketler adliye DHKP-C terörist DEM Parti
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.