DEM’İN İSTANBUL PLANI: ‘LİSTE GECİKTİ’ TAKTİĞİNİN ARKA PLANI NE? DEM NE YAPMAK İSTEDİ?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümündeİstanbul’da DEM’in son dakika taktiği ile partinin ‘Liste geç verildi’ tartışmasının arka planını, CHP’deki liste skandalını ve Milli Muharip Uçak KAAN'ın ilk kez gökyüzüyla buluştuğu tarihi anları masaya yatırdı.

''MMU KAAN, 2029'DA BÖLGEDEKİ TÜM DENGELERİ DEĞİŞTİRECEK''

Bozkurt, ''Milli Muharip Uçağa verilen 'KAAN'ın anlamı, hükümdar ve krallar kralı demektir. Bu da gökyüzündeki tüm uçaklardan daha güçlü bir uçak anlamını taşıyor. Milli Muharip Uçak, göklerin 'KAAN'ıdır. KAAN'ın kısa sürede envantere girmesini bekliyoruz ama bu ilk uçuş bile birilerini susturmaya yetti. Göklerdeki denge ülkelerin bağımsızlıklarını etkiler. MMU KAAN güvenlik, dış politika, terörle mücadele gibi konularda dengeleri değiştirecek. KAAN, 2029'da bölgedeki tüm dengeleri değiştirecek. Taraf paçavrası etkisini kaybedince Cumhuriyet Gazetesi onların misyonunu üstlendi. FETÖ oraya doğru servislere başladı. Cumhuriyet Gazetesi'nin internet sitesinde HDP ve PKK severler var. Satır aralarında CHP'yi eleştiriyorlar ama PKK ve HDP'ye toz kondurmuyorlar.

''HDP-DEM PARTİ İLE CHP'NİN PAZARLIĞI SÜRÜYOR''

HDP-DEM Parti'nin ana stratejisi kaybettiği oyları geri kazanmak ve militan tabanı yeniden güçlendirmektir. HDP-DEM Parti'nin seçmen sayısı arttığı halde oy oranları 6 milyondan 4 milyona düştü. Bunu tahkim etmeleri için bir şey yapmaları lazımdı. HDP-DEM Parti ile CHP'nin pazarlığı sürüyor. İmamoğlu 'İstanbul İttifakı'nın ismini 'Kent Uzlaşısı' olarak boşuna değiştirmedi. Pazarlık hala sürüyor. DEM Parti, sakince seçim çalışması yapsa da biz bu yapının ne planladığını çok iyi biliyoruz. Ucundan tuttukları o kadar belli ki. CHP'den ne kopartırsak kardır diye düşünüyorlar. CHP, artık batan geminin mallarına döndü. 

''PKK, LİMANINDAN DOLAYI STRATEJİK BİR YER OLAN MERSİN'DE GÜÇLÜ OLMAYA ÇALIŞIYOR. CHP HDP VE PKK'NIN İSTEĞİNE İZİN VERMİŞ''

CHP il ve ilçe başkanlıkları ile adaylar arasında ciddi gerilim var. PKK, limanından dolayı stratejik bir yer olan Mersin'de güçlü olmaya çalışıyor. CHP, HDP ve PKK'nın isteğine izin vermiş. CHP, Mersin'de kritik ilçeleri HDP'ye verdi. Muhtemelen biz sadece ilçeleri görüyoruz ama başkan yardımcılıkları da vardır. İstanbul'daki pazarlık orada da devam ediyordur. Adana'da da pazarlık yapıyorlar. Bir hattı ele geçirmek istiyorlar. CHP, paramparça olacaktir.'' değerlendirmesinde bulundu.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

DEM’İN İSTANBUL PLANI: ‘LİSTE GECİKTİ’ TAKTİĞİNİN ARKA PLANI NE? DEM NE YAPMAK İSTEDİ? ile ilgili etiketler DEM Parti İstanbul İBB Ekrem İmamoğlu Milli Muharip Uçak CHP seçim

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.