Demet Şener ve İbrahim Kutluay ilişkisinde yeni gelişme!

Eski Milli Basketbolcu İbrahim Kutluay ile Demet Şener'in boşanma davasında sona gelindi. Çift yeni yılda hayatlarına bekar olarak devam edecek.

Bugün gerçekleşen duruşmada tarafların tanıkları dinlendi. Mahkeme 19 Ocak’ta duruşmayı karara bağlayacağını belirterek erteledi.

KARAR 16 OCAK'TA

Demet Şener, ‘Karar 19 Ocak’ta çıkacak, anlaşma yok. Hayırlısı olsun” dedi. Demet Şener geçtiğimiz yıl boşanma davası açmıştı. İstanbul Aile Mahkemesi’nde taraflar arasında çekişmeli olarak görülen davanın bugünkü duruşmasına Demet Şener avukatıyla birlikte katıldı.

İbrahim Kutluay ise duruşmaya katılmadı. Gizli görülen ve bir saat süren celsede tarafların tanıkları dinlendi. Mahkeme davanın sözlü tahkikat aşamasının bittiğini belirterek duruşmayı karara bağlamak üzere 19 Ocak’a erteledi. Avukatıyla birlikte adliyeden ayrılan Şener, “Karar 19 Ocak’ta çıkacak. Anlaşma yok. Hayırlısı olsun”

demet-sener-den-ibrahim-kutluay-a-sitemkar-9757089_5561_m_1

Demet Şener ve İbrahim Kutluay ilişkisinde yeni gelişme! ile ilgili etiketler Demet Şener İbrahim Kutluay boşanma barışma
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.