Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'tan aşk pozu!

Geçtiğimiz ay ilişkilerini ilan eden ünlü oyuncu Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, birlikte çekildikleri fotoğrafı sosyal medya hesapları üzerinden paylaştı. Özdemir'in kalp emojisi koyduğu paylaşımına binlerce beğeni ve yorum yağdı.

Oğuzhan Koç, geçtiğimiz ay "Güzel bir sürecin arifesindeyiz" diyerek, oyuncu Demet Özdemir ile aşk yaşadığı haberini paylaşmıştı. 

Koç'un aşkını ilan etmesinin ardından ikili, sosyal medya hesapları üzerinden de paylaşımlar yapmaya başladı.

AŞIKLARDAN PAZAR POZU

Demet Özdemir bugün, sevgilisi ile çekildiği fotoğrafı Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'tan aşk pozu!

28 yaşındaki Demet Özdemir'in kalp emojisi ile birlikte yayınladığı gönderisi kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

"YENİ YILIN AŞK BOMBASI DERSİNİZ ARTIK"

Geçtiğimiz aylarda Çeşme’de gözlerden uzak tatil yapan çiftten Özdemir, "Fotoğraflarımızın çekildiği doğru. Yeni yılın aşk bombası dersiniz artık" sözleriyle, birlikteliklerini açıklamıştı.

Ünlü oyuncu ilişkileriyle ilgili olarak, "İlişkimiz çok yeni, her şey yolunda. Oğuzhan ile iki aydır birlikteyiz. Yazılanlar gibi uzun süreli bir ilişki değil" açıklamasını yapmıştı.

"AŞKA KÜSMEDİM" DEMİŞTİ

Oğuzhan Koç, yaklaşık dört yıll aşk yaşadığı oyuncu Yağmur Tanrısevsin ile ayrılık kararı almasının ardından ardından, "Aşka küsmedim, aşka küsülür mü hiç? Hayat devam ediyor" açıklamasını yapmıştı.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'tan aşk pozu! - Resim : 2

HEM HAYATINDAN HEM SOSYAL MEDYADAN ÇIKARDI

Bu gelişmeler üzerine Yağmur Tanrısevsin, aynı zamanda çok yakın dostu da olan Demet Özdemir'i sosyal medya hesabından silmişti. 

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'tan aşk pozu! ile ilgili etiketler Oğuzhan Koç Demet Özdemir Yağmur Tanrıversin
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.