Demet Akalın kendisini rahmetli annesiyle savundu! Biz gazino kültüründen geldik...

Kendisine gelen içkiyi beğenmediği gerekçesiyle garsonun başından aşağıya döken ve bütün tepkileri üzerine çeken Demet Akalın, Kıbrıs’taki konseri esnasında hayranları ile dertleşerek içini döktü. Sahnede kendisini savunan Akalın, gazino kültüründen geldiğini ve çalıştığı her sezonda bir gününü mekandaki emekçilere verdiğini söyledi.

Türk pop müziğinin ünlü şarkıcılarından Demet Akalın, geçtiğimiz günler içerisinde sahne aldığı mekanda kendisine getirilen şampanyayı beğenmeyince garsonun başından aşağıya dökmüştü. Bu görüntülerin sosyal medyaya düşmesi sonrasında tepkilerin hedefine kalan Akalın sonunda sessizliğini bozdu.

Konser sırasında bir hayranının "Boşver, boşver" demesi üzerine konu hakkında konuşan Akalın, "Sahnede yaptığım espriler başka yerlere çekiliyor. Bir takım insanlar boş vermiyor. Gazino kültüründen gelen biriyim. Çalıştığım sezonun bir gününü mekandaki emekçilere bırakırım. Ben bunu Hülya Avşar'ın rahmetli annesi Emral Avşar'dan böyle gördüm. Çünkü Emral Avşar gazino kültürünü biliyordu" ifadelerini kullandı.

Demet Akalın kendisini rahmetli annesiyle savundu! Biz gazino kültüründen geldik...

NE OLMUŞTU?

Demet Akalın, geçtiğimiz akşam sahne aldığı mekanda getirilen şampanyayı beğenmeyerek, "Bu ne elma suyu resmen" dedikten sonra elindeki içkiyi garsonun başından aşağı dökmüştü. Görüntülerin sosyal medyada viral olmasının ardından adeta linç edilen Demet Akalın, "Bu 10 yıldır yapılan bir şey. O gece de personel şefinin kendisi 'dök dök' diye ısrar ediyor. Gelen gurbetçi müşteriler de şampanyaları zaten garsonların kafasından dökülmesi için gönderiyor. 10 senedir dökülüyor şampanyalar bu şekilde, şimdi mi battı" dedi.

Akalın'ın içki döktüğü garson ise durumun gayet normal olduğunu ve Akalın ile yıllardır birlikte çalıştıklarını söyledi.

Demet Akalın kendisini rahmetli annesiyle savundu! Biz gazino kültüründen geldik... ile ilgili etiketler Demet Akalın Konser garson
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.