DEM İstanbul'da aday çıkaracak mı? Tarih verildi!

DEM Parti MYK'da yerel seçim gündemi değerlendirildi. Başak Demirtaş'ın İstanbul adayı olup olmayacağı gündemdeyken parti yönetimi tarafından İstanbul'da aday çıkarma yönünde karar alındığı iddia edildi.

DEM Parti yönetiminin bugün düzenlediği toplantıda adaylar üzerinde değerlendirme yapıldığı, açıklamanınsa yarın yapılacağı öğrenildi. DEM Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için vereceği kararın yarın saat 11:00'da açıklanacağı belirtildi. Aday çıkarma kararı alınırsa o ismin Başak Demirtaş olup olmayacağı da merak ediliyor.

Edinilen bilgiye göre parti yönetiminde ağırlıklı görüş İstanbul'da aday çıkarma yönünde oldu. Bu ismin de Demirtaş olacağı ifade ediliyor. Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için de eski HDP milletvekili Kemal Bülbül'ün ismi geçiyor.

DEM İstanbul'da aday çıkaracak mı? Tarih verildi! ile ilgili etiketler DEM Parti Başak Demirtaş İstanbul
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.