Delikanlı Sadi Sonunda Suçlu Oluyor: Fenomen Program Müge Anlı Dizi Olarak Ekranlarda...

14 sezondur ekranların vazgeçilmezlerinden biri olan Müge Anlı sonunda dizi oluyor. Çözüme kavuşturduğu birçok cinayet davası ile hafta içi her gün ekranların en çok izlenen programlarından biri olan Suçlu dizisinde başrollerde Delikanlı Sadi’de yer alıyor.

Zaman zaman eleştiriler almasına rağmen taraflı tarafsız herkes tarafından yakından takip edilen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı sonunda diziye dönüştürülüyor. Başrollerinde Nehir Erdoğan ile birlikte sürpriz bir oyuncunun daha yer alacağı Suçlu adlı dizi şimdiden merakla bekleniyor.

Elif adlı bir karaktere hayat verecek olan Nehir Erdoğan bu sefer alışılagelmişinde aksine oldukça değişik bir şekilde hayranlarının karşısına çıkacak.

Delikanlı Sadi Sonunda Suçlu Oluyor: Fenomen Program Müge Anlı Dizi Olarak Ekranlarda...

Star TV’de yeni sezon dizilerinden biri olan ve O3 Medya imzalı Suçlu dizisinde Müge Anlı’nın programlarını andıran görüntüler izleyenlerin karşısında olacak. Sessiz Çığlık isimli bir televizyon programında sunuculuk yapacak Elif karakterinde Nehir Erdoğan ön planda yer alacak.

Delikanlı Sadi Sonunda Suçlu Oluyor: Fenomen Program Müge Anlı Dizi Olarak Ekranlarda... - Resim : 2

Kırmızı Oda dizisinde Delikanlı Sadi karakteri ile oldukça sevilen Erkan Petekkaya’nın da Ömer karakterine hayat vereceği ifade edildi. Müge Anlı’nın programına benzer bir şekilde olaylar çözüme kavuşturulurken bir cinayet davasını çözmeye çalışan Ömer ile Elif karakterleri karşı karşıya gelecek.

Delikanlı Sadi Sonunda Suçlu Oluyor: Fenomen Program Müge Anlı Dizi Olarak Ekranlarda... ile ilgili etiketler Müge Anlı Erkan Petekkaya Nehir Erdoğan şuçlu
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.