Davutoğlu’nun sözlerine AK Partili Dağ’dan tepki

Altılı masa ortaklarından Davutoğlu’nun her partinin bir bakanlık alacağı sözlerine tepki gösteren AK Partili Dağ, “Bu sözler, 6’lı masanın, 6’lı dar zihniyetin bu ülkeye katacağı hiçbir katma değerinin olmadığının kanıtıdır, itirafıdır.” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, altılı masa ortaklarından Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun katıldığı programda kullandığı ifadelere tepki gösterdi.

Davutoğlu’nun sözlerine AK Partili Dağ’dan tepki

Davutoğlu’nun “Her parti bir Cumhurbaşkanı yardımcılığı ve bir bakanlık alacak en az. Ama oyu yüksek olanlar ona göre bakanlık alacak." sözlerine tepki gösteren Dağ, şu ifadeleri kullandı:

“Hayal ettikleri Türkiye’ye bakar mısınız? Bu sözler, 6’lı masanın, 6’lı dar zihniyetin bu ülkeye katacağı hiçbir katma değerinin olmadığının kanıtıdır, itirafıdır.”

Davutoğlu’nun sözlerine AK Partili Dağ’dan tepki ile ilgili etiketler Hamza Dağ Ahmet Davutoğlu 6'lı Masa
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.