Davutoğlu’dan 6’lı masaya gözdağı: Kendi başına hareket ederse kriz çıkar

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine sayılı günler kala henüz bir aday üzerinde mutabık olmayı başaramayan 6’lı masa ortaklarından Davutoğlu, “Seçilecek cumhurbaşkanı kendi başına hareket ederse kriz çıkar.” ifadeleriyle masaya gözdağı verdi.

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu Habertürk TV'de Mehmet Akif Ersoy'un konuğu oldu. Gündeme dair açıklamalarda bulunan Davutoğlu altılı masayla ilgili merak edilenlere de değindi. 

Vesayet altında çalışacak cumhurbaşkanı aday göstermeyeceklerini dile getiren Davutoğlu, “6’lı masa üyeleri seçimden sonra oturup konuşacağız. Her parti bir Cumhurbaşkanı yardımcılığı ve bir bakanlık alacak en az. Ama oyu yüksek olanlar ona göre bakanlık alacak.” dedi.

“AÇIKÇA SÖYLEYEYİM KRİZ ÇIKAR”

Masa ortaklarına müstakbel cumhurbaşkanı için gözdağı veren Davutoğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

“Çok güçlü bir yol haritası açıklanacak, ortak politikalar metni açıklanacak. İl il formül üreteceğiz. O Meclis'te Cumhurbaşkanının bir çoğunluğu olacak. Tek başına hareket ederse açıkça söyleyeyim bir kriz çıkar. Ve o Meclis desteğini kaybeder. Ülke yeni bir seçime gitmek zorunda kalır.”

Davutoğlu’dan 6’lı masaya gözdağı: Kendi başına hareket ederse kriz çıkar ile ilgili etiketler Ahmet Davutoğlu 6'lı Masa
GÜNÜN VİDEOSU

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn, önce tehdit edildi sonra darp edildi!

Zor günler geçiren 1.'lig ekiplerinden Sakaryaspor’un kulüp Başkanı Gökhan İn saldırıya uğradı. Alacak verecek meselesi yüzünden olduğu iddia edilen tartışmada Gökhan İn'in saldırıya uğradığı anlar kameraya yansıdı.