Dark'tan 2. sezona yeni fragman! İşte yayın tarihi...

Dark 2. sezon ne zaman başlıyor? Netflix'in sevilen dizisi Dark'ın başlamasına kısa bir süre kala dizinin yayın tarihi belli oldu ve yeni bir fragman yayınlandı. İnternette ise Dark 2. sezon ne zaman başlıyor, hangi kanalda yayınlanacak sorularına yanıt aranıyor. Dizinin yeni sezon fragmanında ise zaman döngüsü ile ilgili birçok ipucu veriliyor. İşte Dark 2. sezon fragmanı izle!

Dark 2. sezon ne zaman başlıyor? Alman yapımı Netflix dizisi Dark tüm dünyada milyonlarca izleyiciyi ekranları başına kilitlemeyi başarmıştı. İkinci sezonun yayın tarihini açıklayan ve bir de fragman yayınlayan Dark ekibinin bu hareketinin ardından internette de konu hakkında araştırmalar hız kazandı. Peki Dark 2. sezon ne zaman başlıyor? Hangi kanalda yayınlanacak? İşte Dark 2. sezon fragmanı izle!

DARK 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Netflix’in ilk sezonuyla büyük ses getiren Alman yapımı orijinali Dark’ın 2. sezonundan ilk görseller yayınlandı.

Geçtiğimiz yılın son aylarından yayınlanan ve Netflix‘in Almanya’daki orijinali olarak dikkat çeken Dark, Winden isimli bir Alman kasabasında iki çocuğun kaybolması üzerine gelişen gizem dolu olayları konu edinen dizi, yavaş ilerleyen ilk bölümlerinin ardından hızlanan temposuyla bizleri şaşırtmıştı.

Dizinin ilk sezonu hem eleştirmenler hem de izleyiciler tarafından oldukça beğenilmiş ve Dark, yayınlanmasının üzerinden çok zaman geçmeden 2. sezon onayını da almıştı. Şimdi ise 2. sezondan yeni haberler geldi.

DARK 2. SEZON HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER

2. sezon 8 bölümden oluşacak.

Dark, 2017’de Netflix’te yayınlanan ilk sezonuyla dünya çapında büyük ilgi görmüş, Louis Hofmann’ı Almanya’da En İyi Genç Aktör Ödülü’nün sahibi yapmıştı. İlk sezonu 10 bölümden oluşan dizinin 2. sezonunda 8 bölüm yer alacak.

2. sezonda geleceği mi izleyeceğiz?

İlk sezonun Alpha and Omega adındaki son bölümüyle geleceği izleyeceğimiz sinyallerini görmüştük. Zaman döngüsünün atladığı yıl aralığıyla hesapladığımızda 2052’de olduğumuzu tahmin etmiştik. Dizinin yazarı Jantje Friese, bu konuyla ilgili düşüncelerimizi doğrular nitelikte yeni sezonda sadece bildiğimiz karakterlerin eski hâllerini görmeyeceğimizi söylüyor.

Dark'tan 2. sezona yeni fragman! İşte yayın tarihi... ile ilgili etiketler Netflix Dark
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.