Danla Bilic, Youtube kanalını neden kapattı?

Video paylaşım sitesi Youtube'da hazırladığı ilginç makyaj videolarıyla kısa sürede popüler olan ve 1 milyondan fazla takipçisi bulunan Danla Bilic, dün akşam Youtube kanalını kapattı. Hayranları, 'Danla Bilic, Youtube'u mu bıraktı?, Neden kanalını kapattı?' gibi sorulara cevap aramaya başladı.

Videolarıyla kısa sürede hayli popüler olan Danla Bilic 1 milyon 500 bin takipçiye ulaşmıştı. Bugün kanalın sayfasını açmak isteyen takipçileri şoke oldu. Danla Bilic'in Youtube kanalı kapanmıştı. Peki neden kapandı? Danla Bilic Youtube'u bıraktı mı?

”BU KANAL KAPATILDI VE ARTIK KULLANILAMIYOR ”

Danla Bilic'in videolarını izlemek veya kanalın ulaşmak isteyenler, şu anda ”Bu kanal kapatıldı ve artık kullanılamıyor ” uyarısı ile karşılaşıyorlar. Sosyal medyada hızla yayılan “Danla Bilic’in kanalı neden kapandı?’ soruları yankılanırken, kanalın hacklendiğine dair dedikodular yayıldı. Peki Danla Bilic’in Youtube kanalı neden kapandı?

DANLA BİLİC’İN YOUTUBE KANALI NEDEN KAPANDI?

Ancak, Danla Bilic’in Twitter üzerinde gelen bir soruya verdiği yanıt kanalın yanlışlıkla kapatıldığına dair oldu. Milyonlarca takipçisi olan kanal kısa sürede yeniden açıldı.

Danla Bilic, Youtube kanalını neden kapattı? ile ilgili etiketler Danla Bilic YouTube kanal kapattı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.