Dan Bilzerian, Nusret'in kendisine yıllardır gönderdiği mesajları ifşa etti! ''Senden hoşlanıyorum''

Sosyal medya fenomeni ve profesyonel poker oyuncusu Dan Bilzerian, ünlü işletmeci Nusret'in kendisine sosyal medya üzerinden gönderdiği mesajları ifşa etti. Bilzerian, Katar'da oynanan 2022 FIFA Dünya Kupası’nda sahaya inerek Messi'yi darlayan Nusret için ''Herkes bu 'salte bea'nin ne kadar tuhaf olduğundan bahsediyor. Ben bunu yıllardır biliyorum'' ifadelerini kullandı. Nusret'in, Bilzerian'a yıllar önce gönderdiği ''senden hoşlanıyorum'' şeklindeki mesaj ise görenleri şoke etti.

Ünlü işletmeci Nusret Gökçe, 2022 FIFA Dünya Kupası’nda Arjantin’in şampiyon olmasında büyük pay sahibi olan Lionel Messi'nin yanına giderek konuşmaya çalışmış ve kolundan tutarak çekiştirmişti. Nusret'in Messi'yi darladığı o anlara ait görüntüler ise sosyal medyada gündem olmuştu.

Nusret'in hareketleri karşısında Messi'nin verdiği tepki konuşulmaya devam ederken profesyonel poker oyuncusu Dan Bilzerian 34 milyona yakın takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından ünlü işletmeciyle ilgili şoke eden bir paylaşımda bulundu.

MEĞER YILLARDIR MESAJ ATIYORMUŞ!


Dan Bilzerian, Dünya Kupası'ndaki görüntüleriyle çok konuşulan Nusret'le ilgili bir hikaye paylaştı. Nusret'in sadece Messi'yi değil, kendisini de sürekli rahatsız ettiğini söyleyen Bilzerian, Nusret'in kendisine gönderdiği mesajları Instagram üzerinden ifşa etti.

Nusret'in kendisine 2015 yılından beri gönderdiği fotoğrafları yayınlayan Bilzerian, tuzlama hareketiyle (salt bea) dünya çapında tanınan işletmeci için ''Herkes bu 'salte bea'nin ne kadar tuhaf olduğundan bahsediyor. Ben bunu yıllardır biliyorum'' dedi.


Nusret'in, Bilzerian'a 2015 yılında gönderdiği "Senden hoşlanıyorum. Seni ilk gördüğümde senden hoşlandım" yazılı mesaj ise dikkatlerden kaçmadı.

Dan Bilzerian, Nusret'in kendisine yıllardır gönderdiği mesajları ifşa etti! ''Senden hoşlanıyorum'' ile ilgili etiketler Dan Bilzerian Nusret Nusret Gökçe Lionel Messi Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.