Koluna yapıştı! Nusret'in Dünya Kupası finalinde Messi'yi darladığı anlar sosyal medyada gündem oldu

Katar'da oynanan 2022 FIFA Dünya Kupası’nda şampiyon Arjantin oldu. Arjantin’in şampiyon olmasında büyük pay sahibi olan Lionel Messi, turnuvanın en iyi oyuncusuna verilen altın top ödülünün sahibi oldu. Sahaya inen ünlü işletmeci ve fenomen Nusret Gökçe'nin Messi'yi darladığı anlar ise sosyal medyaya damga vurdu.

Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası finalinde Arjantin, Fransa’yı 3-3 biten maçın seri penaltı atışlarında 4-2 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı. Dünya kupalarında 26. maçına çıkarak rekor kıran Lionel Messi’li Arjantin 36 yıl sonra şampiyonluk hasretini sonlandırdı.

Maçı sahadan takip eden ünlü işletmeci Nusret Gökçe, dünya kupası töreni sırasında Arjantin'in yıldız oyuncusu Messi'nin yanına giderek sarılmaya ve konuşmaya çalıştı. Messi'nin Nusret'e karşı olan rahat tavırları sosyal medyada gündem oldu.

KOLUNDAN TUTUP ÇEKTİ

Kupa seremonisi sonrası sahaya giren Nusret, kolundan tutup çektiği Lionel Messi'yi darladı. Messi'nin umursamaz tavrı ve attığı bakışlar ise sosyal medyaya damga vurdu.

Nusret'in ısrarına dayanamayan Messi daha sonra ise ünlü işletmeci ile fotoğraf çektirdi. Nusret, Messi ile çekilen karesini 50 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından ''Adamsın Messi @leomessi #saltbae #saltlife #salt'' notuyla yayınladı.

messi - nusret

Messi, Dünya Kupası'nda 26. maçına çıkarak turnuva tarihinde en fazla maça çıkan oyuncu oldu. Katar 2022 ile birlikte 5. kez Dünya Kupası’nda mücadele eden Lionel Messi, bu turnuvada attığı 7 golle dünya kupalarında toplam gol sayısını 13’e yükseltti. Arjantin’in şampiyon olmasında büyük pay sahibi olan Lionel Messi, turnuvanın en iyi oyuncusuna verilen altın top ödülünün sahibi oldu. 35 yaşındaki yıldız, daha önce 4 Dünya Kupası’nda toplam 6 golü bulunuyordu.

messi - dünya kupası

Koluna yapıştı! Nusret'in Dünya Kupası finalinde Messi'yi darladığı anlar sosyal medyada gündem oldu ile ilgili etiketler Lionel Messi 2022 FIFA Dünya Kupası Nusret Gökçe Nusret Sosyal Medya Arjantin
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.