Damla Çolbay Kimdir? Kaç Yaşında? Yalnız Kurt Esra Türkmen karakteri hakkında bilgiler

Yalnız Kurt Dizisi karakterleri arasında en ilgi çekeni Esra Türkmen oldu. Senaryosunu Murat Koca'nın yazdığı dizi ilk bölümüyle bu akşam ekrana geliyor. Peki Yalnız Kurt Esra Türkmen'i oynayan Damla Çolbay kimdir, kaç yaşında? Damla Çolbay hangi dizilerde oynadı? Detaylar haberimizde...

Damla Çolbay kimdir merak ediliyor. Türkiye'nin yakın tarihine ışık tutacak ve terör örgütleriyle hesaplaşmasını konu alacak Yalnız Kurt dizisinde Esra Türkmen karakteri hakkında bilgiler araştırılmaya başlandı.

Yapımcılığını Sinegraf'ın üstlendiği, senaryosunu Murat Koca'nın yazdığı ve Çağatay Tosun'un yönetmenliğini yaptığı Yalnız Kurt ilk bölümüyle ilgi çekti. Dizide Esra Türkmen'e hayat veren Damla Çolbay özel hayatıyla da merak konusu oldu.

Damla Colbay - Hekimoğlu - Oyuncular

Damla Çolbay Kimdir, Kaç Yaşında?

Damla Çolbay 29 yaşındadır. Oğlak Burcudur. Dokuz Eylül Üniversitesi'nde eğitim hayatını sürdüren Damla Çolbay ilk olarak Kara Para Aşk dizisinde oynadığı Demet karakteri ile büyük bir çıkış yakaladı. 1.73 boyundaki Damla Çolbay pek çok film ve dizide rol aldı.

Pin on Damla

Damla Çolbay'ın Oynadığı Diziler...

Kara Para Aşk dizisinde Demey, İçeride dizisinde Eylem, Hekimoğlu dizisinden Zeynep Can karakteri ile karşımızıa çıkan Damla Çolbay şimdi de Yalnız Kurt dizisinde Esra Türkmen olarak rol alacak. Sailor Moon çizgi romanı ve yönetmen Pedro Almodóvar hayranı olan oyuncu, Dokuz Eylül Üniversitesinde oyunculuk öğrenimine devam etmektedir.

Damla Çolbay Kimdir? Kaç Yaşında? Yalnız Kurt Esra Türkmen karakteri hakkında bilgiler ile ilgili etiketler Damla Colbay kimdir esra türkmen yalnız kurt
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.