Daikin Kombi ücretleri ne kadar? Daikin kombi garanti süresi kaç yıl?

Yaz aylarının dostu olan Daikin vizyonunu geliştirerek kış aylarında da ısıtmanın bir numarası olmayı hedefliyor. Kullanıcıların merak ettiği soruların başında ise "Daikin kombi ne kadar?" sorusu geliyor. Isıtmada da bir dünya markası olmayı hedefleyen Daikin Kombi'nin modelleri nelerdir? Kurulumu nasıl yapılıyor? soruları ise tüketicinin diğer merak ettikleri soruları oluşturuyor. Soğutmada dünya markası olan Daikin'in ısıtmada da dünya markası olmayı hedeflerken ilk ürününü çıkardı. Daikin ısıtma kombileri ne kadar? Daikin kombinin garanti süresi kaç sene? sorusu ise bu gelişmenin ardından akla gelen ilk sorular oldu.

Yaz aylarında soğutmanın bir numarası olan Daikin yeni ürünü ile birlikte kış aylarında da en yüksek zirveyi hedefliyor. Tüketiciler ise Daikin kombinin fiyatı ne kadar? sorusuna cevap arıyor. Hedeflerinin üzerinde büyüme kaydederek ilerleyen Daikin iklimlendirme sektörüne liderlik ediyor. Dünyaca ünlü bir marka olan Daikin ısıtmada da geliştirdiği ürünle birçok tüketicinin dikkatini çekti. Daikin kombinin kurulumu nasıl? Daikin kombinin garanti süresi ne kadar? gibi sorulara cevap arıyor. Birçok tüketicinin merakla beklediği ürünlerin kafada oluşturduğu soru işaretlerini gidermek için bu sorulara cevap aradık...

NDk2MjQyMD-airfel-integrity-plus-kombi-konfor-ve-tasarrufu-bir-arada-sunuyor

DAİKİN KOMBİ ÜCRETLERİ NE KADAR?

Daikin kombi ürünün satış fiyatı Türkiye'de 3 bin ile 3 bin 50 lira arasında olacak. Yurt dışında ise her ülkedeki pazar durumuna göre fiyatlama yapılacak. Üretim hedeflerine ilişkin kapasitelerin yetmesi durumunda 100 binli rakamların gözükmesi çok da sürpriz olmayacak.

DAİKİN KOMBİ NEREDEN ALINIR?

Daikin kombilerden almak isteyen tüketiciler Daikin'in kendi internet sitesinden sipariş ederek ürünlerine sahip olabilirler.

DAİKİN KOMBİ MODELİ NASIL?

Daikin Avrupa Tasarım Merkezi EDC ve Türkiye'deki Ar-Ge mühendislerin 3 yıllık çalışması sonucunda ortaya çıkan ve eni 40, boyy 59, derinliği 25,5 cm, ağırlığı ise 27 kilogram olan Daikin Premix kombinin, segmentinin en küçük yoğuşmalıu kombisi oldu. Bu kombi ile ilk kez doğalgazla çalışan bir cihaz Daikin markası ile piyasa çıktı. Daikin kombi boyutu ile ısıtmayı yeniden tasarlarken, ihracata da yeni bir değer kattı. Sakarya'da üretilen bu kombi Türkiye ile aynı anda Avrupa'da da satışa sunuldu. Kombi şuan Almanya, İtalya ve İngiltere pazarlarında satılıyor. Diğer Avrupa ülkelerinde de 2018 yılı içerisinde satılmaya başlayacak.

293

DAİKİN KOMBİ GARANTİ SÜRESİ KAÇ SENE?

Söz konusu üründe koşulsuz 6 yıl garanti sunuluyor. Bu ise sektörde ilk defa koşulsuz garanti veren ısıtma markası olan Daikin'in ürününe ne kadar güvendiğini de gösteriyor.

ISITMA VE SOĞUTMADA DÜNYA MARKASI

2017 yılına yüzde 20 büyüme hedefi ile başlayan Daikin Türkiye 8 ayda bu hedefi geçerek yüzde 25 büyümeyi yakaladı. Bu büyümenin yüzde 5'lik farkı henüz sezon başlamamasına rağmen ısıtma ürünlerinden geldiği öğrenildi. Soğutmada olduğu gibi ısıtmada da çok iddialı olan Daikin soğutma konforuna ısıtmaya da yayacak.

DAİKİN ISITMA VE SOĞUTMA ARAÇLARININ KURULUMU NASIL YAPILIYOR?

Daikin Türkiye grubu tarafından birçok üründe kurulum ücretsiz bir şekilde uzman ekipler tarafından gerçekleştiriliyor.

DAİKİN YATIRIMLARI ISITMA İLE SINIRLI DEĞİL

Daikin'in Türkiye'ye yatırımlarının ısıtma grubu ile sınırlı kalmayacak. 2018-2019 yıllarıda Avrupa'daki üretimin bir kısmı Türkiye'deki üretim tesislerine kaydırılacak. VRV sistemi ile ürünlerin Türkiye'de üretilmesi için harekete geçen Daikin, Türkiye'ye doğrudan yatırımcı olarak gelirken 260 milyon dolarlık bir satın alma yaparak Airfel'i bünyesine katmıştı. 2012 yılından bu yana 100 milyon TL'lik yatırım yapan Daikin 2020 planları doğrultusunda 50 milyon dolarlık yatırım yapayı planlıyor.

TÜRKİYE'DE ÖMRÜNÜ TAMAMLAMIŞ KOMBİ SAYISI

Daikin Türkiye yasal zorunlulukları beklemeden sektöre öncülük ediyor. Hali hazırda yüzde 64'ü yoğuşmasız cihazlardan oluşan kombi pazarında dinozor kombileri tarih edecek bir cihaz geliştirdi. Türkiye'de halen ekonomik kullanım ömrünü tamamlamış 6 milyon kombi bulunuyor. 13 milyon doğalgaz abonesi mevcut. Yeni nesil kombi ile birçok eve ilk kez yoğuşmalı kombi girmesi sağlanıyor. Aynı zamanda yenileme pazarından da önemli bir pay alacak. Çok sayıda kullanıcı bu sayede eski kombisi ile vedalaşacak.

Daikin Kombi ücretleri ne kadar? Daikin kombi garanti süresi kaç yıl? ile ilgili etiketler soğutma daikin daikin kombi ısıtma satış fiyatı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.