Cüneyt Özdemir'den başıboş köpek sorununa eleştiri! "Normal insanlarla karşı karşıya değiliz"

Gazeteci Cüneyt Özdemir, köpek saldırıları sonrasında hayatını kaybeden çocukları gündeme getirdi. Özdemir, bu durumda bile "hayvan sevgisi" adı altında ölen çocukların ailelerini suçlayan zihniyetlere de tepki gösterdi.

Türkiye'de başıboş sokak köpeklerinin öldürdüğü çocuklara bir yenisi daha eklendi. Öyle ki bu ölüm sayılarındaki artış, sosyal medyanın da gündemine yerleşti. Bazı bölgelerde çocuklar saldırgan köpeklerden korktuğu için okula bile gitmek istemiyor. Hal böyle olunca başıboş sokak köpekleri gündemin birinci sırasına oturdu. 

Bu olayda son olarak Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde, başıboş köpeklerin ısırması sonucu kuduz tanısıyla tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren 11 yaşındaki Mustafa Erçetin'in cenazesi bugün köyünde toprağa verildi.

"ÖLEN ÇOCUKLARIN AİLESİNE Mİ DAVA AÇALIM?"

Gazeteci Cüneyt Özdemir de sosyal medya hesabından yayınladığı video ile bu konuya parmak bastı. Özdemir, Köpek saldırılarına karşı "hayvan sevgisi" adı altında mağdur olan ve canı yanan aileleri suçlayan zihniyetlere de tepki gösterdi. 

Özdemir, bu konuya acilen bir çözüm bulunması gerektiğini söylerken konuyla alakalı yapılan hastalıklı yorumları da eleştirdi. 

Cüneyt Özdemir'den başıboş köpek sorununa eleştiri! "Normal insanlarla karşı karşıya değiliz" ile ilgili etiketler Cüneyt Özdemir Köpek saldırısı
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.