Cüneyt Özdemir: Erdoğan her seferinde şapkadan bir şey çıkarıyor, bunu beklemiyordum!

'TL mevduatına kur farkı' başta olmak üzere bir dizi ekonomik tedbir açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cüneyt Özdemir'i ters köşaya yatırdı. Özdemir, Erdoğan her seferinde şapkadan bir şey çıkarıyor. Ben bunu beklemiyordum. Hepimizi ters köşeye yatırdı" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 'TL mevduatına kur farkı' başta olmak üzere açıkladığı yeni finansal araçlar ve ekonomik tedbirlerle dolar tarihi bir düşüş yaşadı.

Vatandaşların dolar bozdurmak için sistemleri kilitlediği gecede Youtube'daki kanalından yayın yapan Gazeteci Cüneyt Özdemir, "Ben bunu beklemiyordum" dedi.


Cüneyt Özdemir, yayında, "Bu akşam çok şaşırdım. Erdoğan her seferinde şapkadan bir şey çıkarıyor. Ben bunu beklemiyordum. Hepimizi ters köşeye yatırdı. Sen bekliyor muydun?" derken, 5N1K'dan Kenan Taş da, "Ben de beklemiyordum" yanıtını verdi.

 

 

 

 

 

 

Cüneyt Özdemir: Erdoğan her seferinde şapkadan bir şey çıkarıyor, bunu beklemiyordum! ile ilgili etiketler Dolar Cüneyt Özdemir tl mevduat kuru Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.