Cüneyt Özdemir: Ak Parti kazanırsa altılı masa tarihe gömülür

Altılı masanın aday belirleme sürecini sert sözlerle eleştiren Gazeteci Cüneyt Özdemir “Kemal Kılıçdaroğlu emekliliğini alır, Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu kendilerine gelemezler. Meral Akşener'in siyasi kariyeri tehlikeye girer." ifadesini kullandı.

Altılı masanın adaylık karmaşasına sık sık eleştirilerde bulunan Gazeteci Cüneyt Özdemir yine dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Daha önce Millet İttifakı'nın adayının hala belirlenememesinin bıkkınlık getirdiğini söyleyen Özdemir "Herkeste bıkkınlık veren bir noktaya getirdi. Bu da bir başarı bak. Muhalefet insanları 'Kim oluyorsa olsun' noktasına getirdi. Çok tehlikeli bir şey. Özellikle Altılı masa için. Umutla bıkkınlık yan yana giden şeyler değil. Bıkkınlık geldiği zaman 'Tamam bunlar bu işi beceremeyecek' diyorsun. Bir yandan bakıyorsun 'Acaba büyük bir plan mı yapıyorlar' diyorsun ama sonra açıklamalara bakıyorsun.” demişti.

AK PARTİ KAZANIRSA ALTILI MASA TARİHE GÖMÜLÜR

Özdemir şöyle konuştu:

 “Kemal Kılıçdaroğlu emekliliğini alır, Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu kendilerine gelemezler. Meral Akşener'in siyasi kariyeri tehlikeye girer." ifadesini kullandı.

 

Cüneyt Özdemir: Ak Parti kazanırsa altılı masa tarihe gömülür ile ilgili etiketler Cüneyt Özdemir CHP
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.