CHP'li Özgür Özel: İktidarın olumlu işleri muhalif seçmende endişe uyandırdı

Enver Aysever'in YouTube kanalına katılan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel gündeme dair açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptıklarına dikkat çeken Özel, 'İktidarın son dönemde yaptığı olumlu işle seçimi acaba bunlar yine seçimi kazanır mı diye muhalif seçmende endişe duygusu var.' ifadelerini kullandı.

Cumhur İttifakı'nda aday Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ittifak ortakları uyum için içinde sahaya inerken, muhalefette kafa karışıklığı ve çelişkiler devam ediyor. Henüz aday bile belirlemeyen 6'lı Masa, iktidarın yaptığı icraatları da sahiplenmeye devam ediyor.

Asgari ücrete yapılan yüzde 54,5'lük artış, EYT'de yaş sınırının kaldırılması ve sözleşmeli personele kadro müjdesi gibi icraatların gerçekleştirilmesi muhalefeti kaygılandırıyor..

"Muhalif seçmende endişe duygusu var yine mi alırlar diye"

Gazeteci Enver Aysever'in programına katılan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, iktidarın adımlarının muhalefet seçmeninde endişe yarattığını söyledi.

"Manisa'da Ege'de iyiye gidiyoruz. Aslında Türkiye'de de eskiye göre çok iyi bir noktadayız. Ama iktidarın bizim uzun yıllardır vadettiklerimizi yerine getiriyor olması, muhalif seçmende bir endişe yarattı." diyen Özel, sözlerini şöyle sürdürdü: "Muhalif seçmende endişe duygusu var, yine mi alırlar diye.

 

 

CHP'li Özgür Özel: İktidarın olumlu işleri muhalif seçmende endişe uyandırdı ile ilgili etiketler CHP Özgür Özel
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.