'Kılıçdaroğlu'nun 'ihanet' demesi, kendini tarif etmesinden. Sevr'in dayatılmasına alet oluyor!'

SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ve SuperHaber programcısı - Hürriyet yazarı Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın yeni bölümü SuperHaber YouTube kanalında yayında…

İki usta isim SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ile SuperHaber programcısı - Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener, “Memleket Aşkına programının yeni bölümünde, CHP ile HDP'nin Suriye-Irak tezkeresine hayır oyunu ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun tezkere ile ilgili ilginç paylaşımlarını masaya yatırdı.

"İHANET KELİMESİNİ KULLANACAK SON KİŞİ KILIÇDAROĞLU'YDU"

Nedim Şener, "Böyle bir tartışmada 'ihanet' kelimesini kullanacak son kişi Kılıçdaroğlu'ydu. Tezkereye hayır demenin nasıl bir ihanet olduğunu bildiğimiz halde dilimizden ihanet kelimesini kullanmak gelmiyordu. Kılıçdaroğlu aldığı tutumla, HDP ile iş birliği yaparak, Türkiye'nin terörle mücadelesine büyük bir darbe vurma girişimiyle yaptığının aslında ihanete karşılık geldiğini kendi itiraf ediyor. Cumhuriyete ihanet, tezkereye hayır demektir. İttifak ortağı İYİ Parti, MHP, AK Parti tezkereye evet dedi. Bu sıradan bir hayır değil.

"KILIÇDAROĞLU HDP'NİN YAPTIKLARINA GÖZ YUMAN KİTLENİN ÜZERİNE İSTEDİĞİ GİBİ OYNUYOR"

İhanet kelimesini anmasının nedeni kendi yaptığını tarif etmesidir. Siyasi çıkar için ülkeyi feda edebileceğini gösteriyor. HDP'nin yaptıklarına gözünü kapatmış bir kitle var. Onun üzerine istediği gibi oynuyor. Kimseden de tek bir ses çıkmıyor. Bu yüzyıl önceki Sevr'in, anlaşmaların ve emperyalizmin oyunu. ABD'nin Suriye'de oynamaya çalıştığı ve bize dayattığı oyun bu. Bir amacı olan emperyalistler ve içeride küçük çıkar peşinde koşan siyasetçiler var. Bu ikisinin birleşmesi çok büyük bir tehlike." ifadelerini kullandı.

"PKK'YI TERÖR ÖRGÜTÜ GÖRMEYEN, HERKESİN TARTIŞTIĞI BİR KONUDA SİZ NE YAPIYORSUNUZ?"

Mete Yarar, "Bu mevzuyu biz değil, siz açtınız. Oğlum er olarak yaptı, senin oğlun bedelli yaptı. 'Bedelli askerlik yapan birisinin babası olarak verdiğin kararlardan dolayı ben bunu kabul etmiyorum' diyen sizdiniz. Tezkereyle ilgili ilk paylaşımını hatırlayın, 'Neden hayır diyorum?' diyordu. Mevzuyu normalleştiren sizsiniz, yanlış yerden bakıyorsunuz. HDP'nin PKK'ya terör örgütü dememesi, arkasından PKK'yı legal bir siyasi muhalefet yapan gruba dönüştürme çabalarını yapan grup ile nasıl konuşuyorsunuz? Siz on düşünüp bir yaptığınızda HDP ile ne yapıyorsunuz? PKK'yı terör örgütü görmeyen, herkesin tartıştığı bir konuda siz ne yapıyorsunuz?

"İHANET KELİMESİNİ BUGÜN KAPATMA DAVASI OLAN HDP İÇİN HİÇ KULLANDIN MI?"

Cumhuriyete ihanet, bu vatana  ve bu felsefeye ihanet demektir. Bu üslubu nasıl normalleştirebiliyorsunuz? 'İhanet' kelimesini bugün kapatma davası olan HDP için hiç kullandın mı? 'Cumhuriyete ihanettir' lafı bundan sonra siyasetin üslubunu belirlecek." dedi.

Mete Yarar ve Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

'Kılıçdaroğlu'nun 'ihanet' demesi, kendini tarif etmesinden. Sevr'in dayatılmasına alet oluyor!' ile ilgili etiketler Mete Yarar Nedim Şener Memleket Aşkına

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.