Cumhuriyet Gazetesi’ne bir yalanlama da Başsavcılık'tan

Cumhuriyet Gazetesi'nin İletişim Başkanı Fahrettin Altun'u karalamak amacıyla yayımladığı manipülatif habere bir yalanlama da İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan geldi. Başsavcılık'tan yapılan açıklamada Altun'un ikametgah bilgileri yayınlanarak ailesiyle birlikte can güvenliğinin tehlikeye sokulduğuna vurgu yapıldı.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un Boğaziçi Öngörünüm Bölgesi’nde bulunan Kuzguncuk’ta kiraladığı araziye kaçak yapılar yaptırdığı iddia edilmişti.

Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan bu iddia, Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından yalanlanmıştı.

O iddiaya bir yalanlama da İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan. 

Başsavcılık, açıklamasında iddiayı konu alan haberin gerçekleri yansıtmadığına vurgu yaparak “Kamu görevlisinin (İletişim Başkanı Fahrettin Altun) ikametgah adres bilgileri yayınlanarak ailesiyle birlikte can güvenliği tehlikeye sokuldu” ifadelerine yer verdi.

İşte yapılan açıklamanın tamamı:

Cumhuriyet Gazetesi’ne bir yalanlama da Başsavcılık'tan

Cumhuriyet Gazetesi’ne bir yalanlama da Başsavcılık'tan ile ilgili etiketler Cumhuriyet Gazetesi İstanbul Fahrettin Altun Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma kuzguncuk
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.