Cumhuriyet Gazetesi, Cumhur İttifakı'na desteklerini açıklayan parti ve gruplar üzerinden korku pompalamaya çalışıyor

Bir zamanlar 'Tehlikenin farkında mısınız' diye irtica manşetleri atan Cumhuriyet Gazetesi, Cumhur İttifakı'na desteklerini açıklayan parti ve gruplar üzerinden korku pompalamaya çalışıyor. Terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısının Millet İttifakı'na verdiği desteği hiç görmeyen gazete Erdoğan'ı karikatürize ederek alçak bir temsile imza attı ve muhafazakar insanları "öcü" gibi göstermeye çalıştı.

Bir zamanlar 'Tehlikenin farkında mısınız' diye irtica manşetleri atan Cumhuriyet Gazetesi yeni skandala imza attı. 

PKK'NIN DESTEĞİ HİÇ GÖRMÜYOR...

Terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısının Millet İttifakı'na verdiği desteği hiç görmeyen gazete, Cumhur İttifakı'na desteklerini açıklayan parti ve gruplar üzerinden korku pompalamaya çalışıyor.

Cumhuriyet Gazetesi HÜDA PAR ve Menzil Cemaati'nin Cumhur İttifakı'nı destekleme kararı alması üzerinden adeta İslam'a kin kustu. 

Cumhuriyet Gazetesi, Cumhur İttifakı'na desteklerini açıklayan parti ve gruplar üzerinden korku pompalamaya çalışıyor

ALÇAK TEMSİL

HÜDA PAR'ın "Erdoğan'ı destekleyeceğiz" açıklamasının ardından Menzil cemaatinin de Cumhur İttifakı'na destek açıklaması sonrası gazete "GERİCİ TEHLİKE BÜYÜYOR" manşetiyle çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı karikatürize ederek alçak bir temsile imza atan gazete, muhafazakar insanları da "öcü" gibi göstermeye çalıştı.

 

Cumhuriyet Gazetesi, Cumhur İttifakı'na desteklerini açıklayan parti ve gruplar üzerinden korku pompalamaya çalışıyor - Resim : 2

(Cumhuriyet Gazetesi'nin  'Tehlikenin farkında mısınız' manşeti...)

 

 

 

 

 

 

Cumhuriyet Gazetesi, Cumhur İttifakı'na desteklerini açıklayan parti ve gruplar üzerinden korku pompalamaya çalışıyor ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Cumhuriyet Gazetesi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.