Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde toplandı. Erdoğan’ın 13 Kasım’da yapmayı planladığı, ancak son olarak “Soru işareti” açıklaması yaptığı ABD seyahati de toplantıda konuşulacak gündem maddeleri arasında yer alıyor.

Kabine toplantısında Türkiye’nin yürüttüğü Barış Pınarı Harekatı’nda gelinen son aşama Tel Abyad-Resulayn bölgesindeki durum, güvenli bölge için yapılacak çalışmalar ile Türkiye’nin Rusya ile ortak devriyeleri toplantıda değerlendirilecek.

İlgili kurumların konuyla ilgili sunumlar yapması da bekleniyor. Erdoğan’ın da BM Genel Sekreteri Guterres ile mültecilerin durumuna ilişkin yaptığı görüşme hakkında Kabineye bilgi vereceği ifade ediliyor. Toplantıda ABD Temsilciler Meclisi’nin Türkiye aleyhine aldığı Ermeni Soykırımı iddiaları ile askeri yaptırımlara ilişkin kararların da toplantıda değerlendirileceği kaydedildi.

ABD ZİYARETİ DE GÜNDEMDE

Erdoğan’ın 13 Kasım’da yapmayı planladığı, ancak son olarak “Soru işareti” açıklaması yaptığı ABD seyahati de toplantıda ele alınacak konu başlıkları arasında yer alıyor.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhurbaşkanlığı kabine
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.