Cumhurbaşkanının Tekalif-i Milliye hatırlatması kimleri, neden rahatsız etti?

SuperHaber yazarı Ceyhun Bozkurt ve SuperHaber YouTube kanalı Genel Koordinatörü Barış Özkan ile ‘Haberin Olsun’, Korona günlerinde evden yayında...

Gündemin sıcak başlıklarının konuşulduğu Haberin Olsun programı bu kez farklı bir formatta karşınıza çıkıyor. Koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında evden yayın yapan Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan, süreçte gelinen son noktayı, alınan yeni tedbirleri ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Tekalif-i Milliye hatırlatması sonrasında başlatılan tartışmaları değerlendirdi.

"ANADOLU'NUN İŞGALİNİ İSTEYEN MÜTAREKE BASINI GİBİLER!

"Biz bize yeteriz Türkiyem" kampanyasınından rahatsız olan çevrelerin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kampanyayla ilgili yaptığı Tekalif-i Milliye hatırlatmasını çarpıtarak yürütmek istediği algı operasyonuna dikkat çekilen programda, Erdoğan'ın bu çerçevede FOX TV sunucusu Fatih Portakal ile ilgili yaptığı suç duyurusu da konuşuldu. Tekalif-i Milliye tartışması öncesinde yine Fatih Portakal ve belli çevrelerce dillendirilen 'yerel hükümet-merkezi hükümet' söylemlerinin de hatırlatıldığı programda, "Sanki bir yerlerden düğmeye basılmış gibi art arda açıklamalar geliyor. Anadolu'nun işgalini isteyen mütareke basınına benziyorlar" değerlendirilmesinde bulunuldu. 

‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle SuperHaber YouTube kanalında yayında…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!


Cumhurbaşkanının Tekalif-i Milliye hatırlatması kimleri, neden rahatsız etti? ile ilgili etiketler YouTuber İdlib Ceyhun Bozkurt Haberin Olsun Korona Barış Özkan
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.