2023 Yılı 2. Yarıyıl Ekonomi ve İstişare Toplantısı başladı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın ilkini İstanbul’da gerçekleştirdiği "2023 Yılı 2. Yarıyıl Ekonomi ve İstişare Toplantısı”nın ikincisi Ticaret Bakanlığı ev sahipliğinde Ankara’da başladı. Toplantıya çok sayıda bakan ve iş dünyası temsilcisi katıldı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın ilkini İstanbul’da gerçekleştirdiği "2023 Yılı 2. Yarıyıl Ekonomi ve İstişare Toplantısı”nın ikincisi Ticaret Bakanlığı ev sahipliğinde Ankara’da başladı.

2023 Yılı 2. Yarıyıl Ekonomi ve İstişare Toplantısı başladı

Toplantıya, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Bankalar Birliği Başkanı Alparslan Bayraktar, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı katıldı.

Toplantıya iş dünyasından ise TOBB, DEİK, TİM, TESK,MÜSİAD, TÜSİAD, ASKON, TÜRSAB, TÜMSİAD,TMB, UND, İTO, İSO, ATO, ASO, MESİAD, İGİAD, TAMPF (Türkiye Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu), BMD (Birleşmiş Markalar Derneği), PERDER (Türkiye Perakendeciler Federasyonu), Gıda Perakendecileri Derneği,TÜRES, KUMOVA, KONUTDER ve E-ticaret platformları toplantıda yer alıyor.

2023 Yılı 2. Yarıyıl Ekonomi ve İstişare Toplantısı başladı ile ilgili etiketler ekonomi Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz Ticaret Bakanlığı Aile Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.