Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni yıl mesajı: "Daha nice hizmet ve proje ile milletimizin huzurunda olacağız"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesaplarından 2022 yılında hükümetin icraatlarını özetledi. .

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2023'ün ilk dakilalarında sosyal medya hesaplarından 2022 yılında hükümetin icraatlarını özetledi. .

Paylaşımlarına 31 Aralık 2022 sabah saat 09:00'da "Şimdi 2022'de gece gündüz çalışarak ülkemize kazandırdıklarımızın kısa bir özetini, hizmetkârı olmaktan şeref duyduğumuz milletimizle paylaşma vakti…" cümlesiyle paylaşımlarına başlayan Erdoğan, paylaşım serisini 2023'ün ilk dakikasına kadar sürdürdü. Erdoğan, 3 dakikada bir paylaşım yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın paylaşımları arasında özel zamanlamayla atılan twitler de vardı. Erdoğan'ın paylaşımlarında saat Çanakkale Zaferini temsilen saat 19:15 Çanakkale 1915 Köprüsü'ne, Cumhuriyetin yüzüncü yılını simgeleyen saat 20:23 TOGG'a, İstanbul'un fethinin altıyüzüncü yıldönümüne ithafen saat 20:53 de Türkiye'nin ilk insansız savaş jeti Kızılelma'ya ayrıldı.

Erdoğan daha sonra gün içerisinde yaptığı tüm görsellerin yer aldığı videoyu "Türkiye Yüzyılı" şarkısıyla birlikte paylaştı.

 

 


.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni yıl mesajı: "Daha nice hizmet ve proje ile milletimizin huzurunda olacağız" ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Yüzyılı
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.