Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Samsun mitinginde CHP'ye sert eleştiri: CHP içindeki tek gündem, parti yönetimini ele geçirmek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti'nin Samsun mitinginde CHP'yi sert sözlerle eleştirdi. "CHP yönetimindeki şehirlerimizin içler acısı durumu ortada." diyen Erdoğan, "CHP içindeki tek gündem, parti yönetimini ele geçirmek. Dün beraber yoldaşlık ettiklerini bugün hançerlemekten geri durmuyorlar. " ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti’nin Samsun mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. 

CHP'ye sert tepki gösteren Erdoğan, "CHP içindeki tek gündem, parti yönetimini ele geçirmek. Dün beraber yoldaşlık ettiklerini bugün hançerlemekten geri durmuyorlar. CHP yönetimindeki şehirlerimizin içler acısı durumu ortada." dedi. 

ERZİNCAN'DA MADEN SAHASINDAKİ FACİA

Erzincan'da madende toprak altında kalan işçilere canlı ulaşma ümidimiz var.

Vatandaşlarımıza ve işçilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum. Binlerce kişi arama kurtarma çalışmalarına katılıyor.

CHP'YE SERT TEPKİ

Bizde millete tepeden bakmak, millete dayatmada bulunmak, millete rağmen herhangi bir şeye kalkılmak asla yoktur.

CHP zihniyeti bu seçimlerde de aynı kafada yoluna devam ediyor. Dün beraber yoldaşlık ettiklerini bugün hançerlemekten geri durmuyorlar. CHP yönetimindeki şehirlerimizin içler acısı durumu ortada.

CHP içindeki tek gündem, parti yönetimini ele geçirmek.

Türkiye yüzyılı şehirlerini inşa etmek için sizlerden bir kez daha destek istiyoruz. Vuracağınız mühürle sadece kendinizi değil çocuklarınızın nasıl bir ülkede yaşayacağına da karar vereceksiniz.

"CUMHURİYETİMİZE EN ÇOK KATKI YAPAN PARTİYİZ"

AK Parti demokrasi ve kalkınma atılımları ile Cumhuriyetimize en çok katkıyı sağlayan partidir. Bizimle yarışacak kimse tanımıyoruz. 

AK Parti'nin alameti farikası nedir diye sorarsanız eser ve hizmet siyasetidir. Son 21 yılda eser ve yatırımda bizimle yarışacak kimse çıkmadı. Ülkemizin ve milletimizin kazanımları unutulunca birileri hemen eski Türkiye güzellemesi yapmaya başlıyor. Bunun için yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatmayı sürdüreceğiz. 

Seçimlerde hedef ülkemizi gerçek belediyecilikle buluşturmak. Samsun'a son 21 yılda 181 milyar lira tutarında kamu yatırımı yaptık. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Samsun mitinginde CHP'ye sert eleştiri: CHP içindeki tek gündem, parti yönetimini ele geçirmek! ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Samsun
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.