Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan saldırıya uğrayan hakem Meler'e telefon! "Bakanlıklara talimat verdim"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, hakem Halil Umut Meler ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Erdoğan görüşmesinde, olaydan duyduğu üzüntüyü ifade etti, ilgili bakanlara ivedilikle gerekenin yapılması talimatını verdiğini söyledi.

İçişleri Bakanı Yerlikaya, hakem Umut Meler'e hastanede yaptığı ziyaretin görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, saldırıya uğrayan hakem Halil Umut Meler'i ziyaretinden sonra açıklamalarda bulundu.

Bakan Ali Yerlikaya'nın açıklamaları şöyle: "Yapılan saldırıyı kınıyorum. Hakemimiz Meler'e maçtan sonra yapılan şiddet hepimizin tepkisini çekti. Süratle Adalet Bakanlığımız, İçişleri Bakanlığımız ve emniyetimiz gereğini yaptı. Mahkeme kararlarını biliyoruz. Az önce kıymetli hakemimizi ziyaret ettim, geçmiş olsun dileklerini ilettim. Onların şahsında tüm hakem camiasına geçmiş olsun dileklerimi ilettim. Biz fair-play'i ne için söylüyoruz. Dünyanın en popüler sporunda böyle sahneleri görmeyi hak ediyor muyuz? Hak etmiyoruz. Hep birlikte mahkeme sürecinde bu işin nereye evrileceğini göreceğiz. 

'CUMHURBAŞKANIMIZ GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİ'

Sayın Cumhurbaşkanımız, hakemimizle telefonla görüştü. Süreci anbean takip ettiğini söyledi. Geçmiş olsun dileklerini iletti. Başhekimimizden sağlık durumu ile ilgili bilgi aldı. Bir çağrıda bulunuyorum. Tüm spor dallarında birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi en güzel yansıtacak şekilde spor müsabakalarını yapalım. Bir daha dün geceki tabloyu yaşamak istemiyoruz."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan saldırıya uğrayan hakem Meler'e telefon! "Bakanlıklara talimat verdim" ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Halil Umut Meler
GÜNÜN VİDEOSU

Amasya Et Entegre Merkezi'nde skandal görüntüler! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler

Amasya Kral Et Entegre Merkezi'nde çekildiği belirtilen hayvana işkence görüntüleri sosyal medyada infial yarattı. Görüntülerde hayvana eziyet ettiği belirlenen 5 kişi tutuklandı.