Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mahmut Ustaosmanoğlu'na başsağlığı mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsmaailağa Cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu'nun vefatı nedeniyle bir taziye mesajı yayınladı. Erdoğan, "Ömrünü İslam’a vakfeden, ülkemizin manevi rehberlerinden Mahmut Ustaosmanoğlu Hocaefendi’ye Cenab-ı Allah’tan rahmet niyaz ediyor; ailesine, talebelerine ve tüm sevenlerine sabr-ı cemil diliyorum. Mekânı cennet olsun" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden İsmailağa Cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu için taziye mesajı yayınladı Erdoğan, Ustaosmanoğlu'nun ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileklerini iletti.

Erdoğan, Twitter hesabından yayınladığı mesajda şu ifadeleri kullandı:

Ömrünü İslam’a vakfeden, ülkemizin manevi rehberlerinden Mahmut Ustaosmanoğlu Hocaefendi’ye Cenab-ı Allah’tan rahmet niyaz ediyor; ailesine, talebelerine ve tüm sevenlerine sabr-ı cemil diliyorum. Mekânı cennet olsun.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mahmut Ustaosmanoğlu'na başsağlığı mesajı ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan mesaj mahmut ustaosmanoğlu taziye
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.