Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KYK kredi faizleriyle ilgili açıklama: 'Faizin düşmanı biziz' dedi müjdeyi verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Saraçhane'de düzenlenen 15 Temmuz yıldönümü programında KYK kredilerinin faizleriyle alakalı müjdeyi verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Saraçhane Meydanı'nda düzenlenen '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı'nda önemli açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, konuşmasında KYK kredi fazileriyle ilgili müjdeyi verdi. 

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları...

Yerli ve milli olmayanlardan bu ülkeye hayır gelmeyeceğini en iyi milletimiz bilir. Bunları söylerken hakikatlere de gözümüzü kapamıyoruz. Yaşanan küresel kriz bizi de etkiliyor. Ama şundan emin olunuz ki; omuzlarımıza binen hiçbir yük kalıcı değildir. Son zamanlarda Bay KEmal çıkmış; üniversiteli gençlerimizin, onların aldıkları burslarla ilgili faiz yükü bindiriyormuşuz. Faize karşı olan biziz.

Bu konuyla ilgili Kabine Toplantısı'ndan sonra gerekli açıklamayı yapacağız. Milletimizin sıkıntılarını en iyi biz biliyoruz Bay Kemal. Gençlerimizi faize kurban etmeyiz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KYK kredi faizleriyle ilgili açıklama: 'Faizin düşmanı biziz' dedi müjdeyi verdi ile ilgili etiketler KYK kredi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan faizleri
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.